Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
4. shkurt 2022.

DHJETË TË RINJ NGA MEDVEGJA U PUNËSUAN FALË PROJEKTIT “PAGA IME E PARË”

Medvegjë – Beograd – Falë projektit “Paga ime e parë” e Qeverisë së Republikës së Serbisë, i cili vazhdon edhe këtë vit në komunën e Medvegjës, dhjetë të rinj u punësuan. Krahas projekteve të tilla, është e rëndësishme që të fillohet ekonomia dhe të futen investitorë të rinj. Autoritetet lokale presin shumë nga realizimi i investimeve në Sijarinska Banja.

3. shkurt 2022.

ZARIJE MITIQ: PANAIRI I BLETARIS NË MARS

Bujanoc - Beograd - Shoqata Multietnike e Bletarëve "Pollen 2012", nën patronatin e Komunës së Bujanocit, më 13 mars organizon Panairin e 6-të Ndërkombëtar të Bletarisë me ekspozitë shitëse të pajisjeve të bletarisë dhe produkteve të bletëve, thonë nga kjo shoqatë.

3. shkurt 2022.

FILLON SHKOLLA PËR GJYQTARË TË FUTBOLLIT

Bujanoc - Beograd - Në Vranjë ka filluar punën shkolla për gjyqtarë të futbollit, e cila tradicionalisht organizohet dy herë në vit.

2. shkurt 2022.

MINISTRIA PO FINANCON PËRSËRI PROJEKTET E KOMUNAVE TË PAZHVILLUARA

Bujanoc - Beograd - Ministria për Zhvillimin e Komunave të Pazhvilluara, ministër i së cilës është Novica Tonçev, ka ndarë 320 milionë dinarë për projekte infrastrukturore në komunat e pazhvilluara, përfshirë Bujanocin.

2. shkurt 2022.

PUBLIKOHET LIBRI RRETH MANASTIRIT TË PROHOR PÇINSKIT: PËR HISTORINË E KISHAVE SERBE DHE POPULLIN

Bujanoc - Beograd - Libri "Manastiri i Shën Prohor Pcinjskit 1903-1973" i autorit Miroljub Misho Stojçiq, arkivist i Vranjës, është i një rëndësie të dorës së parë për historiografinë, arkivimin dhe historinë serbe të kishës ortodokse serbe, si dhe për historinë e popullit serb, u tha në promovimin e kësaj vepre në Vranjë.

2. shkurt 2022.

THIRRJE PUBLIKE PËR REALIZIMIN E PROGRAMIT PËR PËRSOSJEN E KUADROVE NË VITIN 2022-2023

Preshevë – Beograd - Në bazë të nenit 43. alineja 1. pika 3) dhe 5) e Ligjit mbi punësimin dhe sigurimin për rastet e papunësisë (“Gazeta Zyrtare RS”, nr. 36/2009, 88/2010,38/2015 dhe 113/2017-ligje tjera) dhe Vendimit të këshillit komunal të komunës së Preshevës...

«Претходна страна