Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
13. korrik 2020.

SHTABI I KRIZËS NGA SOT PËRSËRI PUBLIKUT I DREJTOHEN ÇDO DITË NË ORA 15

Beograd – Nga e hëna e 13 korrikut, Shtabi i Krizave i formuar për të luftuar Kovid 19, përsëri çdo ditë nga ora 15 do t`i drejtohet publikut.

13. korrik 2020.

KA HY NË FUQI RREGULLORJA E RE PËR TË PUNËSUARIT DHE PUNËDHËNËSIT

Beograd - Ministria e Punës, Punësimit, për çështjen e Veterenave dhe Sociale Sociale ka miratuar një Plan për zbatimin e masave për parandalimin e shpërthimit dhe përhapjes së epidemive të sëmundjeve infektive me qëllim të mbrojtjes së sigurisë dhe shëndetit në punë...

13. korrik 2020.

FONDI PIO KA SJELLUR RREGULLORE TË RE, NË TË ARDHMEN NË BANJË VETËM NJË HERË

Beograd - Nëse nuk do të ishte pandemia e Kovid 19, shumica e pensionistëve do të dinin se ku dhe në cilën banjë mund të shkojnë me buxhet të Fondit të Sigurimit Pensional dhe Invalidor.

 

13. korrik 2020.

DR JOVANOVIQ: GRUAJA NGA BUJANOCI POZITIVE NË KORONË, PRITEN REZULTATET PËR 24 PERSONA

Bujanoc - Një grua e re nga Bujanoci është pozitive për virusin e koronës, kështu që 33 raste të kovid 19 janë regjistruar në komunë deri ditën e shtunë, tha Dr. Lela Jovanoviq, drejtoresha e Qendrës Shëndetësore.

13. korrik 2020.

MIRËNJOHJE E KONSIDERUESHME PËR STACIONIN VETERINARIK NË BUJANOC

Bujanoc - Stacioni Veterinar në Bujanoc është fituesi i një njohje të konsiderueshme, statuti "Kapiten Miša Anastasijević" i akorduar nga Oda e Tregtisë e Serbisë. Çmimi arriti në vitin e shënimit të 67-vjetorit të ekzistencës dhe punës...

3. korrik 2020.

PUNËTORIA VIRTUAL PËR PËRGADITJEN E PROJEKTEVE KA1 PËR MOBILITETIN E TË RINJËVE DHE PUNËTORËVE RINOR PËR VITIN 2020 (AFATI: 3 KORRIK 2020)

Më 9 korrik, Fondacioni Tempus po organizon një punëtori virtuale me qëllim të përgatitjes së organizatave dhe institucioneve nga Serbia për paraqitjen e projekteve të mobilitetit KA1 Програма Еразмус+ за 2020. годину.

3. korrik 2020.

EVROPA PËR QYTETARËT DHE QYTETARET – ËSHTË HAPUR FTESA PËR DORËZIMIN E PROJEKTEVE NË KUADËR TË KAPITULLIT 2 – ANGAZHIMI DEMOCRAT DHE PJESËMARRJA QYTETARE (AFATI: 1 SHTATOR 2020)

Ne dëshirojmë të informojmë të gjithë të interesuarit se është hapur një thirrje e re për projekte në kuadër të programit "Evropa për qytetarët dhe qytetaret".

3. korrik 2020.

SHTËPIA E SHËNDETIT NË BUJANOC: KOMPLIKOHET SITUATA ME SHFAQJEN E KORONËS

Bujanoc - Një polic nga fshati Spançevc, i cili është paraqitur në Shërbimin e Urgjencës së Bujanocit më 1 korrik në një gjendje shumë të rëndë, u transferua në Qendrën Klinike Nish për shkak të një dyshimi serioz se ishte i infektuar me virusin korona.

3. korrik 2020.

PËR NËNTË VITE NË RRETHIN E JABLLANICËS AFËR 24.000 BANORË MË PAK, MEDVEGJA ËSHTË PËRGJYSMUAR

Leskoc, Medvegjë - Sipas të dhënave krahasuese për 2011 dhe 2019, në Rrethin e Jabllanicës, është regjistruar një ulje e numrit të banorëve me 23.752 persona. Situata më drastike është në Medvegjë, ku numri i banorëve është përgjysmuar në 8 vitet e fundit, ndërsa Leskoci ka rënien më të vogël - 8.29 përqind.

3. korrik 2020.

SHARÇEVIQ: PËRGADITEMI PËR MËSIMIN ONLINE NË SHTATOR

Beograd - Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Zhvillimit Teknologjik, Mladen Sharçeviq, deklaroi se do të ishte e drejtë që Ministria të përgatitet për mësimin online në shtator, sepse ka një platformë të mirë dhe kushte për të filluar përsëri me mësimin nga shtëpia.

«Претходна страна