Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
27. janar 2020.

INTERVISTA NË “POLITIKA”: DALJA E SHQIPTARËVE NË ZGJEDHJE VËRTETIM SE JANË PJESË E SERBISË

Bisedimet intensive midis Beogradit dhe Tiranës, siç shohim, po japin rezultate, kështu që gradualisht por me siguri të gjithë në këtë rajon e kuptojnë se shqiptarët nga jugu i Serbisë qendrore janë qytetarë të Republikës së Serbisë, gjë që marrëveshja e tyre për dalje të përbshkët praktikisht konfirmon këtë.

24. janar 2020.

USAID-I DHE MINISTRIA E BUJQËSISË LEHTESOJNË QASJEN E KREDIVE PËR KOMPANI TË VOGLA DHE TË MESME BUJQËSORE

Agjensia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID) dhe Departamenti i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Menaxhimit të Ujërave kanë filluar një program për garantimin e kredisë në bashkëpunim me ProCredit Bank...

24. janar 2020.

AUDICIONI PËR PJESËMARRJE NË GARËN “SERBIA NË RITËM TË EUROPËS” TË SHTUNËN NË MEDVEGJË

Të gjithë të rinjët të interesuar, të moshës prej 12 deri 20 vjeçare, të cilët dëshirojnë të marrin pjesë në audicionin "Serbia në ritmin e Evropës" për këngëtarët dhe valltarët mund të regjistrohen në Shkollën Fillore Jablanica e Epërme në Medvegjë deri në 25 janar, ose deri në fillimin e audicionit në orën 12.30.

24. janar 2020.

USHTRIA FTONË TË GJITHË TË DJEMOSHAT E MOSHËS SË RRITUR TË PARAQITEN PËR EVIDENCËN USHTARAKE

Ministria e Mbrojtjes ka dërguar një thirrje për hyrjen në regjistrat ushtarakë të personave që mbushin tetëmbëdhjetë vjet, të rinj të lindur në 2002, si dhe të më të vjetër të cilët nuk janë regjistruar në regjistrat ushtarakë.

23. janar 2020.

FTESA PUBLIKE PËR RRITJEN E NDËRGJEGJËSIMIT TË PUBLIKUT MBI TRAFIKIMIT ME NJËRËZ PËR QËLLIM TË EKSPLOATACIONIT NË SËRBI (РОК: 20 SHKURT 2020)

Në kuadër të programit të përbashkët të Bashkimit Evropian dhe Këshillit të Evropës "Facility horizontale për Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë II", aksioni "Parandalimi dhe Lufta kundër Trafikimit të Qenieve Njerëzore në Serbi" shpall një thirrje për grante.

23. janar 2020.

TRAJNIM PËR PËRGADITJEN, SHKRIMIN DHE BUXHETIM TË PROJEKTEVE TË UE-SË

Gjatë muajit shkurt, ekspertët nga ekipi EUTA organizojnë një kurs trajnimi tre-ditor të krijuar për individët që duan të përmirësojnë aftësitë e tyre për të shkruar dhe përgatitur projekte për fondet e BE-së.

23. janar 2020.

HULUMTIMI “TË RINJËT NË PASQYRËN MEDIATIKE”

Organizata Rinore e Serbisë zhvilloi një studim mbi pozicionin e të rinjve në media gjatë vitit 2019, rezultatet e të cilit u botuan në fund të javës së kaluar me titullin "Rinia në Pasqyrën e Mediave 2019".

22. janar 2020.

TAKIM PUNE KRYETARI I TRUPIT KOORDINUES DHE AMBASADORI I SHBA-SË

Kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë ka mbajtur takim pune me ambasadorin e SHBA-së në Serbi, Entoni Godfri në kuadër të vizitës së tij të parë në komunat Preshevë, Bujanoc, Vrajë dhe Leskoc.

22. janar 2020.

KONKURSI I PROGRAMIT PËR BIZNESET E QËNDRUESHME (AFATI 22 SHKURT 2020)

Programi i Biznesit të Qëndrueshëm është një program i ri Smart Kolektiv që synon zhvillimin e kompanive me ndikim të fortë shoqëror në Serbi dhe përgatitjen e tyre për investime impakt.

22. janar 2020.

KONKURS PËR ORGANIZATAT LOKALE RINORE NË KUADËR TË FONDIT PËR TË RINJ “EDHE ZËRI YNË DUHET TË NDËGJOHET” (AFATI: 28 SHKURT 2020)

Fondacioni Qendra për Demokraci ka shpallur konkur për ndarjen e mjeteve nga fondi për të rinj “Edhe zëri ynë duhet të ndëgjohet”, në kuadër të projektit “Të rinjët e Ballkanit për Europë”.

«Претходна страна   Следећа страна»