Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
22. korrik 2019.

SULEJMAN IBRAIMI RUAN NJËRIN NGA BUALLËT E FUNDIT BIVOLICA NË SERBI

Preshevë ​​- Sulejman Ibraimi (76) nga fshati Bushtran pranë Preshevës është një nga fermerët e fundit në Serbi që ka buallë në pronën e tyre, kafshë e cila ngjanë në gjedhe, por që nuk numërohen në ato.

22. korrik 2019.

TURISTËT NGA FRANCA TË IMPRESIONUAR ME BUKURITË E MEDVEGJËS DHE RRETHINËS

Medvegjë - Në rrugët e Medvegjës, Banjës së Sijarinës dhe në zonës përreth, këto ditë shpesh mund të dëgjohet gjuha frenge. Këta janë turistë, tridhjetë prej tyre, që erdhën nga larg Franca për të shijuar natyrën dhe për të parë monumentet kulturore dhe historike në Serbinë jugore dhe të cilat i ka sjellur banori i Medvegjës Malisha Simiq.

19. korrik 2019.

KANË FILLUAR GARAT "KAMPIONIËT PA PAGESË TË GATSHME"

Nën sloganin "Paguaj me kartelë dhe fito", në ditën e parë të korrikut filluan garat e e-qyteteve dhe bashkive - "Kampionët pa pagesë të gatshme". Qeveritë lokale që janë më të suksesshme në motivimin e qytetarëve dhe ekonomisë për të paguar taksat, shpërblimet dhe tatimet të paguajnë me kartela...

19. korrik 2019.

APLIKACIONI I CILI MUNDËSON KONTROLLIMIN E TOKËS PUNUESE BUJQËSORE

Beograd - Administrata e tokës bujqësore ka zhvilluar një aplikim të ri GIS që lejon inspektimin e tokës bujqësore. Një aplikim i internetit për të dhënat mbi tokën bujqësore në pronësi shtetërore nga 15 korriku është në dispozicion të publikut. 

19. korrik 2019.

LOJTARËT NË KAMPIN E BASKETBOLLIT NË SOKOBANJË

Bujanoc- Klubi i basketbollit Play 017 nga Bujanoci dhe KB Panteri nga Vranja , këtë verë do të organizojnë një kamp basketbolli në Sokobanjë  , ku do të përfshihen 150 basketbollistë meshkuj dhe femra nga vendi dhe jashtë

18. korrik 2019.

MJETE TË PAKTHYESHME PËR KOOPERATIVAT BUJQËSORE

Kabinetit i ministrit pa portofol i ngarkuar për zhvillim rajonal dhe punën e kompanive publike ka shpallur konkurs  për ndarjen e mjeteve të pakthyeshme të kooperativave bujqësore në Serbi.

18. korrik 2019.

FTESË PUBLIKE PËR DORËZIMIN E PROPOZIM PROJEKTEVE NË FUSHËN E MBROJTJES SË VETERANËVE DHE INVALIDËVE

Qeveria e Republikës së Serbisë Ministria e punës, punësimit, veteranëve dhe cështjeve sociale Ministria e punës, punësimit,veteranëve dhe cështjeve sociale, departamenti për sigurimin e pensioneve invalidore dhe mbrojtjes së veteranëve invalidor...

17. korrik 2019.

KONKURSI PUBLIK PËR NJËSITË E VETËQEVERISJES LOKALE PËR PJESËMARRJE NË PLATFORMËN PËR MENAXHIMIN E PËRGJEGJSHËM TË FINANCAVE PUBLIKE

Platforma e Projektit për menaxhimin e përgjegjshëm të financave publike i zbatuar nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Serbi dhe financuar nga Qeveria e Suedisë (SIDA), do të punojë për forcimin e partneritetit midis...

17. korrik 2019.

FTESË PUBLIKE PËR SIGURIMIN E MJETEVE PËR BLERJEN E MJETEVE DHE PAJISJVE TË REJA NË BLEGTORI

Ministria e bujqësisë, pylltarisë dhe menaxhimit të ujërave, Administrata për pagesat bujqësore, ka shpallur ftesë publik për paraqitjen e kërkesës për ushtrimin e të drejtës për nxitje për investime në pronën fizike të njësisë bujqësore për blerjen e makinerive...

«Претходна страна   Следећа страна»