Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
25. tetor 2019.

NJOFTIM PËR MEDIA - 25.10.2019.

Kryetari i Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, ka dënuar çdo retorikë nxitëse që mund të ndikojë në stabilitetin e kësaj zone dhe në asnjë mënyrë nuk kontribuonë në përparimin dhe mirëqenien e popullatës së këtyre komunave.

25. tetor 2019.

FTESË PËR MEDIA - 25.10.2019.

I ftojmë të gjithë përfaqësuesit e mediave që të hënën, më 28 tetor, në ora 11:00, të vijnë në hapësirat e Trupit Koordinues në komunën e Bujanocit (kati i 3), rr. Karagjorgje Petroviq nr. 115, dhe të marin pjesë në takimin e kryetarit të Trupit Koordinues Zoran Stankoviq me ambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë në Serbi Tomas Shib.

24. tetor 2019.

AKADEMIA FALAS E SIPËRMARRËSISË PËR NJERËZIT E RINJ NGA SERBIA (AFATI: 24 TETOR 2019)

Të rinjtë nga Serbia mund të mësojnë bazat e sipërmarrjes falas falë projektit të “Akademisë Rinore të Sipërmarrjes (AOP)”, dhe afati i fundit për aplikime është deri më 24 tetor.

24. tetor 2019.

PENZIONISTËVE NË SERBI MË 5 NËNTOR DO TË PAGUHET NDIHMA E NJËHERSHME

Pensionistëve në Serbi do t`i paguhet një ndihmë e njëhershme prej 5,000 RSD. Kjo shumë do të depozitohet në llogaritë e 1.7 milion të moshuarve një muaj më parë se sa ishte planifikuar, njoftoi ministri i Financave Sinisha Mali.

22. tetor 2019.

AMBASADA E JAPONISË: PROGRAMI I DONACIONEVE PËR NEVOJAT THEMELORE TË BANORËVE (POPOS) (AFATI: 29 SHKURT 2020)

Grantet POPOS janë krijuar për të përmbushur nevojat themelore dhe urgjente të popullatës. Projektet janë parashikuar si një ndihmë e njëhershme, e pakthyeshme për komunitetet lokale në fusha të tilla si shëndetësia, arsimi, mbrojtja e mjedisit dhe kujdesi social.

22. tetor 2019.

KONKURSI I RI “LËVIZIM FËMIJËT TONË” DHE MUNDËSIA PËR SHKOLLAT FILLORE QË TË FITOJNË SHPËRBLIME TË VLEFSHME (AFATI: 4 DHEJTOR 2019)

Mësuesit dhe paralelet nga klasa 1 deri 4 të të gjitha shkollave fillore në Serbi mund të aplikojnë në konkursin e ri në kuadër të programit "Le të fillojmë fëmijët tanë" deri në 4 nëntor 2019.

21. tetor 2019.

FTESË PËR TRAJNIM “PROMOTERËT E INKLUZIONIT SOCIAL” PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME ME HENDIKEP (AFATI: 31.10.2019)

Shoqata e Studentëve me Aftësi të Kufizuara (USH) fton të gjithë nxënësit e shkollave të mesme me aftësi të kufizuara të regjistrohen në trajnime që do t'i fuqizojnë që ata të bëhen promotorë dhe promotore të përfshirjes sociale.

21. tetor 2019.

DISKUTIM PUBLIK MBI PROPOZIMIN E LIGJIT MBI NDRYSHIMET DHE PLOTËSIMET E LIGJIT MBI BAZAT THEMELORE TË ARSIMIT DHE EDUKIMIT

Министарство просвете, науке и технолошког развоја позива представнике установа у области образовања и васпитања, цивилни сектор, државне органе и друга заинтересована физичка и правна лица да се упознају...

18. tetor 2019.

KONKURS PËR NDARJEN E MJETEVE TË PAKTHYESHME BUJQËVE TË RINJ (AFATI:31 DHEJTOR 2019)

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Menaxhimit të Ujërave ka shpallur një thirrje për propozime për të mbështetur stimuj për programe që lidhen me diversifikimin e të ardhurave dhe përmirësimin e cilësisë së jetës në zonat rurale përmes mbështetjes për fermerët e rinj në vitin 2019.

18. tetor 2019.

SHPËRBLIMET VJETORE PËR QYTETARË AKTIV – FILLESTARËT E NDRYSHIMIT (AFATI: 27 TETOR 2019)

Shkolla e Hapur e Beogradit, në bashkëpunim me Fondin e Beogradit për Përsosmëri Politike dhe Rrjetin Ballkanik të Kërkimit Serbia, dhe me mbështetjen e Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID), ka hapur konkursin e parë për Shpërbimet Vjetore të Avokatisë.

«Претходна страна   Следећа страна»