Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
20. gusht 2018.

URIMI I ZORAN STANKOVIQIT ME RASTIN E KURBAN BAJRAMIT

Beograd - Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues për komuat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, të gjithë banorëve të këtyre tri komunave të besimit islam ua dërgon urimet me rastin e Festës Kurban Bajramit.

17. gusht 2018.

NË MEDVEGJË JANË NDARË KONTRATAT PËR MJETET INKURAJUESE PËR BUJQIT

Medvegjë - Marrëveshjet me fermerët për kthimin e fondeve të investuara në rritjen e bujqësisë dhe zhvillimit rural në komunën e Medvegjës janë nënshkruar në sallën e Qendrës Kulturore të Medvegjës. Me programin e masave për vitin 2018, fondet për bujqësinë u ndanë në shumën prej 10,000,000.00 dinarë.

17. gusht 2018.

FESTIVALI I PARË NDËRKOMBËTAR FOLKLORIK NË MEDVEGJË

Medvegjë - Në sallën e Qendrës Kulturore të komunës së Medvegjës, është mbajtur festivali i parë ndërkombëtar i folklorit dhe valleve popullore ndërsa gjatë dy mbrëmjeve, sa zgjati edhe festivali, janë paraqitur shoqatat folklorike nga Polonia, Bullgaria, Mali i Zi dhe Serbia.

17. gusht 2018.

FTESË PUBLIKE RRETH KUSHTET PËR USHTRIMIN E TË DREJTAVE TË PARANDALIMIT TË AKTIVITETEVE TË TOKËS NË STUDIMIN E SHTETIT 2018

Komisioni për miratimin e planit të investimeve sëbashku me propozimin e masave për zbatimin e mandatit të procedurës për të ushtruar të drejtën e përparësisë së qirasë së tokës bujqësore, e formuar me Vendim e ministrit të bujqësisë, pylltarisë dhe menaxhimit të ujërave...

16. gusht 2018.

PRITJA SOLEMNE E KANDIDATËVE TË RRETHIT TË PÇINJËS TË CILËT CILËT U PRANUAN NË SHKOLLAT USHTARAKE

Vrajë, Bujanoc - Nëntë kandidatë nga rajoni i Pçinjës janë pranuar në konkursin e Ministrisë së Mbrojtjes për pranimin në shkollat ushtarake, gjashtë prej tyre nga Vraja, dy nga komuna e Bujanocit dhe një nga Rrethi Administrativ i Anamoravës të Kosovës.

16. gusht 2018.

FESTIVALI I MJALTIT NË MEDVEGJË

Medvegjë - Në një mbledhje të mbajtur në kabinetin e kryetarit të komunës së Medvegjës, Nebojsha Arsiq, është marrë pjesë në këtë komunë u organizua një ngjarje e re, një festival mjalti.

16. gusht 2018.

NDIHMAT PRINDËRORE PËR FËMIJËN E DYTË, TË TRETË DHE TË KATËRT DO TË PAGUHET MË 20 GUSHT

Preshevë, Bujanoc, Medvegjë - "Ndihma prindërore për fëmijën e dytë, të tretë dhe të katërt do të paguhet më 20 gusht pasi Ligji për Mbështetjen Financiare hyri në fuqi në korrik të këtij viti", tha ministri i Punës, Çështjeve Veteranëve dhe Sociale në konferencë shtypi, Zoran Djorgjeviq.

16. gusht 2018.

KONKURS NË FUSHËN E TË DHËNAVE TË HAPURA (Afati: 30.09.2018)

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), në partneritet me Zyrën e Teknologjisë së Informacionit dhe Administratës Elektronike të Qeverisë së Republikës së Serbisë, fton organizatat e interesuara të shoqërisë civile, mediat dhe institucionet shtetërore të arsimit të lartë për të aplikuar për konkursin e të dhënave të hapura.

14. gusht 2018.

EMIGRANTËT NGA QENDRAT PËR PRANIM NË PRESHEVË, BUJANOC DHE VRAJË NË VIZITË NË MANASTIRIN E SHËN PROHOR PÇINJËS

Preshevë, Bujanoc - Fëmijët e emigrantëve dhe prindërit e tyre të cilët janë të vendosur përkohësisht në qendrat e pranimit në Preshevë, Bujanoc dhe Vrajë vizituan manastirin e Shën Prohor Pçinjës dhe vizituan shtëpitë e verës dhe një mulli të vjetër të ujit në shpatet e malit Kozjak.

14. gusht 2018.

NDIHMA PËR KOMPANITË SERBE NË FUSHËN E AGROBIZNESIT DHE SEKTORIT TË USHQIMIT - KONKURSI ËSHTË I HAPUR DERI MË 31 GUSHT

Beograd - Brenda projektit Ndihmë për tregtinë - mbështetje për përforcimin e kapaciteteve prodhuese të sektorit agro-industrial në Republikën e Serbisë, i financuar nga Qeveria e Federatës Ruse dhe zbatuar nga Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara...

«Претходна страна   Следећа страна»