Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
16. maj 2018.

PAGE 60 MIJE DINARE ,USHQIM,BANIM,POR ASKUSH NUK LAJMROHET NE KONKURS

Меdvegje - Paga fillestare prej 60 mije dinaresh me banim te siguruar ,ushqim,si dhe shkuarje ne pushime,pune e cila rralle kujt I pelqen,sepse behet fjale per bari per ruajtjen e deleve.

15. maj 2018.

SË SHPEJTI FILLON REKONSTRUIMI I TREGUT TË KAFSHËVE NË BUJANOC

Bujanoc- Këshilli komunal ka ndarë 2,1 milion dinar nga rezervat e buxhetit, për përpilimin e dokument  projektit të tregut të kafshëve-projekt me vlerë 35 milion dinar i cili sipas parashikimëve të qeverisjes lokale duhej të financohej nga fondet e bankës Europiane.

14. maj 2018.

MIRËNJOHJE PËR INFERMIERET MË TË MIRE NË RRETHIN E PÇINJËS

Falënderimet në formën e një shenje argjendi për punëtorët e kujdesit shëndetësor u ndanë në Vranjë nga Shoqata e punonjësve të shëndetësisë në rrethin e Pçinjës me rastin ditës së infermierëve e cila festohet më 12 maj.

14. maj 2018.

MË SHUMË SE 80 TË RINJË NGA BUJANOVCI NË GARAT E BASKETIT NË VRANJË

Bujanovc,Vranjë- Më shum se 80 të rinjë të ndarë në pesë grupe por edhe emigrnatë nga qendra e pranimit në mbështëtjen e organizatës jo qeveritare Atina,kanë qenë pjesë e Ekspeditës klubit tëbasketit „Play 017“ nga Bujanovci I cii ditën e diel ka marë pjesë në garat e basketbollit.

11. maj 2018.

KONKURS PËR NDARJEN E MJETEVE NGA FONDI BUXHETOR PËR PAKICA KOMBËTARE NË VITIN 2018

Ministria e organeve  shteterore dhe vetqeverisja lokale bazuar ne nenin 119.Ligji per  keshillues per pakicat kombetare ,{Lajmerimi zyrtar Rs,”nr.72/09 20/14 US dhe 55/14}te nenit 8. Ligji per buxhetin e Republikes se Serbise per vitin 2018...

11. maj 2018.

SHPALLET KONKURSI NE FUSHEN E FUQIZIMIT EKONOMIK TE GRUAS ( afati 27 maj 2018)

Projekti „Hapat kyces drejt barazise gjinore ne Serbi” ka shpallur vendimin se do te beje thirrje ne tri vende publike   per paraqitjen e projekteve ne fushen e ekonomise me qellim fuqizimin ekonomik te gruas, per organizatat e grave te rrjetit dhe shoqerise civile,shoqatat profesionale dhe koperativave bujqesore.

10. maj 2018.

VENDOSET GURËTHEMELI NË ZONËN INDUSTRIALE NË PRESHEVË

Preshevë - Sekretari shtetëror në Ministrinë e ekonomisë Dragan Stevanoviq dhe kryetari i komunës së Preshevës Shqiprim Arifi dje vendosën gurëthemelin për ndërtimin e infrastrukturës të plotë në zonën industriale në Preshevë.

10. maj 2018.

KOMUNA E BUJANOCIT FESTOI DITEN E SAJ,UDHEHEQJA E KENAQUR ME REZULTATET

BUJANOC -  Keshilletaret e kuvendit komunal te  Bujanocit dje mbajten  seance festive me c’rast shenuan 9 majin,diten e komunes.

10. maj 2018.

CERTIFIKATA ROMEVE,PER PROFESIONE TE REJA

Bujanoc, Vranje – Gordana Dimitrijeviq drejtoreshe e Univerzitetit shtetrore te Vranjes,ka leshuar certifikata per profesione te reja fitim prurese per komunitetin rom nga Bujanoca dhe banja e Vranjes,pas ritrajtimit dhe kualifikimit te metejshem ne ate institucion publik.

9. maj 2018.

MATURANTËT E BUJANOCIT 100% PËR SHOKËT E TYRE

Bujanovc - Një grup i maturantëve të shkollës së mesme “Sveti Sava” të cilët posedojn aftësi aktrimi,të enjten në sallën e shtëpis së kulturës “Vuk Karagjiq” në Bujanovc do të prezantojnë në shfaqen humanitare  “Njëqind për qind”.

«Претходна страна   Следећа страна»