Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
22. nëntor 2018.

BURSA PËR STUDIME NË UNIVERSITETIN MË TË VJETËR AUSTRIAK

Erste Group dhe Steiermarmarkische Sparkasse Bank në bashkëpunim me Universitetin e Gracit, ka filluar një cikël të ri të bursave „Best of South-East“, në të cilën deri në 5 dhjetor mund të aplikojnë studentët dhe të diplomuarit në degën e juridikut dhe ekonomisë nga rajoni...

21. nëntor 2018.

RANG LISTA PËRFUNDIMTARE PAS SHQYRTIMIT TË ANKESA TË ARRITURA NË KONKURSIN PËR NDARJEN E BURSAVE PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME PËR VITIN SHKOLLOR 2018/2019

Komisioni i Shërbimit të Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë për ndarjen e bursave për nxënësit e shkollave...

21. nëntor 2018.

FTESA PUBLIKE PËR INKURAJIMET PËR PËRPUNIMIN E QUMSHTIT, MISHIT, VERËS, BIRRËS DHE PIJEVE TË FORTA ALKOOLIKE

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Menaxhimit të Ujërave ka shpallur një thirrje publike për stimuj për përpunimin e qumështit, mishit, verës, birrës dhe pijeve të forta alkoolike.

21. nëntor 2018.

START-AP KREDITET SIPAS PROGRAMIT TË INKURAJIMIT TË ZHVILLIMIT TË SIPËRMARRËSISË PËRMES NDIHMËS FINANCIARE PËR FILLESTAR NË BIZNES NË VITIN 2018 (AFATI:31 DHJETOR 2018)

Fondet kanë për qëllim mbështetjen financiare, për investime për individët që dëshirojnë të fillojnë biznesin e tyre ose sipërmarrësit ekzistues, kompanitë mikro dhe të vogla, të regjistruara në Agjencinë e Regjistrimit të Biznesit më herët në vitin që i paraprin vitit të paraqitjes së kërkesës.

20. nëntor 2018.

NATA E POEZISË DHE PROZËS NË SHTËPINË E KULTURËS

Bujanoc - Nxënësit e Shkollës Fillore “Branko Radiceviq” në Bujanoc u shfaqën prindërve të tyre dhe të gjithë dashamirët e poezisë dhe prozës në mbrëmjen e bukur të ditës së hënë me vargje dhe muzikë.

20. nëntor 2018.

KONKURSI SHPËRBLYES I CAAS-IT PËR GAZETARI QYTETARE

Beograd - Një epokë e re na solli kanale të reja mediatike dhe bëri një ndikim të fortë në profesione të ndryshme. Digjitalizimi i medias lejoi shpejtësinë e paimagjinueshme të rrjedhës së informacionit, por gjithashtu kontribuoi në përhapjen e lajmit të rremë dhe dezinformimit.

20. nëntor 2018.

FONDI PËR BALLKANIN PERENDIMOR KA FTUAR OJQ QË TË PARAQITEN PËR MJETET E PAKTHYESHME PËR PROJEKTET E ZHVILLIMIT TË QËNDRUESHËM

Fondi i Ballkanit Perëndimor (FËB) ka kërkuar grante për financimin e projekteve të zhvillimit të qëndrueshëm, bashkëpunimit kulturor dhe shkëmbimeve arsimore dhe shkencore, me qëllim të promovimit të bashkëpunimit ndërkufitar dhe rajonal, si dhe mbështetjes së integrimit të rajonit në Bashkimin Evropian, thuhet në thirrjen e publikuar në faqen e fondit.

19. nëntor 2018.

FTESË SHOQATAVE TË QYTETARËVË DHE FONDACIONIT PËR PJESËMARRJE NË PROGRAMIN E VENDOSJES SË KARTELAVE COMMYNITY NË SERBI

Preshevë, Bujanoc, Medvegjë - Në kuadër të Projektit për Përmirësimin e Fondit të Donatorëve të financuar nga USAID-i, i zbatuar nga Koalicioni për Bamirësi, të udhëhequr nga Fondacioni Ana dhe Vlade Divac, janë bërë gjithashtu nga Trag Foundation, Catalyst Balkan...

19. nëntor 2018.

ËSHTË SHPALLUR KONKURS PËR NDARJEN E MJETEVE TË IPARD FONDEVE

Preshevë, Bujanoc, Medvegjë - Departamenti i Pagesave Bujqësore ka shpallur ftesën e tretë publike për ndarjen e mjeteve në bazë të fondeve IPARD.

19. nëntor 2018.

FËMIJËT NË AKSION: PEMË NË VEND TË DUHANIT

Bujanoc - Nxënësit e klasës së parë dhe të dytë të cilët shfrytëzojnë qëndrim të zgjatur në shkollën fillore "Branko Radiceviq", së bashku me mësueset e tyre Suzana Stankoviq dhe Violeta Stoshiq, kanë projektuar aksionin origjinal që të premten e kanë kryer në Shtëpin e Shëndetit në Bujanoc.

«Претходна страна   Следећа страна»