Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
20. prill 2017.

SHUARJA E “DIREKSIONIT PËR NDËRTIM”

Bujanoc – Në seancën e dytë për këtë vit të Kuvendit të Komunës së Bujanocit, e cila është mbajtur dje, është sjellur vendimi për inicimin e procedurës së falimentimit të Kompanisë Publike “Direksioni për Ndërtim, Urbanizqëm, Rrugë dhe Punë Banesore” në Bujanoc

20. prill 2017.

MEDVEGJË: TË ENJTEN BANJA E SIJARINËS DHE 18 FSHATRA PA RRYMË

Medvegjë – “Elektrodistribucioni i Leskocit”, filialja në Leban, ka njoftuar shfrytëzuesit e vet të cilët janë nga territori i Medvegjës, se të enjten 20.04.2017, prej orës 10 deri në 14, përshkak të revizionit të planifikuar të rregulltë TC 35/10 kV “Banja e Sijariës” dhe ujësjellësit 35 kV Medvegjë – Banjë e Sijarinës

20. prill 2017.

MJETET E PAKTHYESHME PËR SERRA NGA MINISTRIA E BUJQËSISË

Beograd – Ministria e Bujqësisë dhe Mbrojtjes së Mjedisit Jetësor ka sjellur Rregulloren mbi stimulime për investimet në pronësinë fizike të amvisërive bujqësore për blerjen e makinave, pajisjeve të reja dhe kafshëve kualitative për mbarështim për avansimin e prodhimit primar bujqësor.

18. prill 2017.

MINISTRI I MBROJTJES NË VIZITË NË BAZËN “KOZJAK” DHE “LIVADHI I SHEHUT”

Preshevë – Ministri i mbrojtjes Zoran Gjorgjeviq për festën e Pashkvë ka vizituar pjesëtarët e ushtrisë në bazat “Kozjak”, në kufi me Republikën e Maqedonisë dhe “Livadhë të Shehut” në Zonën Tokësore të Sigurisë.

18. prill 2017.

MJETET STIMULUESE PËR BUJQIT E RINJ

Beograd – Ministria e Bujqësisë dhe Mbrojtjes së Mjedisit Jetësor kanë nisur programin e ri të subvensioneve për bujqit e rinj.

13. prill 2017.

URIMI PËR PASHKËT

Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, në emër të vet dhe gjithë të punësuarve ua ka uruar festën qytetarëve të cilët e festojnë “Ringjalljen e Krishtit”, me dëshirë që ditët festive t’i kalojnë me më të dashurit, me plotë gëzim, paqë dhe fat.

13. prill 2017.

PRESHEVA FITON PAJISJET PËR SITUATA TË JASHTËZAKONSHME

Preshevë – Fondacioni Ana dhe Vllade Divac ka dhuruar pajisjet për reagim në situatat e jashtëzakonshme në komunën e Preshevës, si edhe në komunat Suboticë, Shid, Llajkovcë, Sjenicë, Tutin dhe Dimitrovgrad, ka njoftuar ky Fondacion.

13. prill 2017.

NË MEDVEGJË ËSHTË MBAJTUR SHKOLLA EUROPIANE E DEBATIT

Medvegjë – Në organizimin e Qendërs EU Info Beograd, Këndit EU Info Nish dhe Komunikimet e Hapura, në Medvegjë është mbajtur debate i nxënësve të shkollave të mesme në kuadër të Shkollës Europiane të Debatit për këtë vit.

13. prill 2017.

ËSHTË SHPALLUR FTESA PUBLIKE PËR BLERJEN E TRAKTORËVE TË RINJ

Beograd – Ministria e Bujqësisë dhe Mbrojtjes së Mjedisit Jetësor ka shpallur konkurs për dorëzimin e kërkesa për miratimin e stimujve për investim në pronësinë fizike të amvisërive bujqësore për blerjen e traktorëve të rinë në vitin 2017.

10. prill 2017.

JANË NDARË SHPËRBLIME NË TË HOLLA PËR NXËNËSIT ROM NË BUJANOC

Bujanoc – Në Bujanoc më 8 prill, në Ditën Ndërkombëtare të Romëve, 55 nxënës të nacionalitetit rom, të cilët ndjekin shkollën e mesme profesionale “Sveti Sava”, kanë marrë shpërblimet në të holla.

«Претходна страна   Следећа страна»