Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
23. janar 2017.

“JUMKO” HAPË REPART TË RI NË BUJANOC – PUNË PËR 50 PUNËTORË

Bujanoc – Kombinati i pambukut “Jumko” në Vrajë, planifikon që në Bujanoc të hap repartin e ri në të cilin do të punësohen 50 punëtorë të kualifikuar.

23. janar 2017.

SERBIA NGA UE-JA DERI MË TANI KA FITUAR 50 MILION EURO PËR REFUGJATË DHE EMIGRANTË

Beograd, Preshevë – Komisioni Europian ka nënshkruar kontratën me vlerë prej 7.3 milionë eurove me Ministrinë për Punë, Punësim dhe për çështje Sociale dhe Veterane, Komesaritatin për Refugjatë dhe Emigrim dhe Ministrinë për Punë të Brendshme...

20. janar 2017.

NË MEDVEGJË FILLON TRAJNIMI PËR NDIHMË NDAJ PERSONAVE TË SËRMURË

Medvegjë – Për qëllim të konfirmimit të numrit të kandidatëve të trajnimit “Ndihmë në shtëpinë e të moshuarve”, në sallën e vogël të Shtëpisë ssë Shëndetit në Medvegjë, është mbajtur takimi me kandidatët e interesuar.

20. janar 2017.

PËRKRAHJA AMERIKANE PËR ZHVILLIMIN EKONOMIK TË PRESHEVËS

Preshevë – Në takimin e përfaqësuesve të pushtetit në Preshevë me delegacionin e Ambasadës së SHBA-së në Serbi, të cilin e udhëhoqi sekretari i ambasadës Xheremi Long, është premtuar përkrahja amerikane ndaj pushtetit të ri lokal në Preshevë, pikë sëpari në tërheqjen e investitorëve të huaj.

19. janar 2017.

INVESTITORËT NGA SLLOVENIA KANË VIZITUAR MEDVEGJËN

Medvegjë – Fabrika e peletit në komunën e Medvegjës, e cila një kohë të gjatë nuk punon, do të duhej të nis prodhimin deri në fund të tremujorshit të parë të këtij viti. Për këtë është dakorduar kryetari i komunës së Medvegjës me përfaqësuesit e kompanisë sllovene “Biogen”.

19. janar 2017.

ËSHTË ELEMINUAR PRISHJA NGA SHAKTARI I SHIUT TË AKULLT

Bujanoc – Ekipet e Elektrodistribucionit me sukses kanë larguar prishjen në rrjetin elektrik në fshatin Dobrosin të Bujanocit, si edhe në fshatrat Ruscë dhe Donja Otule. Goran Nikoliq, drejtori i Elektrodistribucionit, ka thënë se prishjen e ka shkaktuar shiu i akullt i cili ka rënë gjatë vikendit, por dje në orët e mesditës ky problem është zgjidhur në të gjitha amviseritë.

19. janar 2017.

KONKURS PËR NDARJEN E SUBVENSIONEVE DHE DOTACIONEVE TË DEDIKUARA PËR PROJEKTET E ZHVILLIMIT TË TURIZMIT NË VITIN 2017 (AFATI: 31.03.2017)

Beograd – Ministria e Tregëtisë, Turizmit dhe Telekomunikacionit ka shpallur konkurs publik për ndarjen e subvensioneve dhe dotacioneve të dedikuara për projektet e zhvillimit të turizmit në vitin 2017.

18. janar 2017.

MEDVEGJË: ËSHTË MBAJTUR SEANCA E KËSHILLIT KOMUNAL

Medvegjë – Në Medvegjë është mbajtur seanca e 30 me radhë e Këshillit Komunal, në të cilën seancë në rend të ditës ishin 15 pikë.

18. janar 2017.

MINISTRIA E MBROJTJES KA SHPALLUR FTESËN PËR REGJISTRIM NË EVIDENCËN USHTARAKE

Preshevë, Bujanoc, Medvegjë – Ministria e Mbrojtjes ka shpallur ftesën e përgjithshme për regjistrim në evidencën ushtarake për qytetarët e Serbisë të cilët në këtë vit mbushin 18 vjeç.

18. janar 2017.

ËSHTË HAPUR KONKURSI PËR PJESËMARRJE NË PROGRAMIN MENTORIAL “START UP AKCELERATOR” (AFATI 31.01.2017)

Oda Ekonomike Serbo-Françeze ka shpallur konurs për programin mentorial me emrin „START-UP AKCELERATOR” të dedikuar për sipëmarrësit dhe menaxherët e rinj deri në 40 vjet, të cilët dëshirojnë që të nisin apo shpejtojnë rritjen e kompanive të tyre.

«Претходна страна   Следећа страна»