Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
26. janar 2017.

NDIHMA E QEVERISË SË JAPONISË PËR KOMUNËN E BUJANOCIT

Bujanoc – Për qëllim të përkrahjes në avansimin e mbrojtjes shëndetësore dhe mbrojtjes së mjedisit jetësor në bashkësitë lokale në Serbi, të cilat janë përfshirë në krizën e refugjatëve dhe emigrantëve, Qeveria e Japonisë ka siguruar komunës së Bujanocit 109.050 euro për blerjen e automjetit të ambulantës dhe cisternës së kamionit për ujë.

26. janar 2017.

KOMUNA E BUJANOCIT KA SIGURUAR KAMIONIN E RI PËR MBETURINA

Bujanoc – Komuna e Bujanocit ka blerë për nevojat e “Komunalisë” kamionin e ri për transportin e mbeturinave, ka njoftuar Administrata Komunale.

26. janar 2017.

NË MBLEDHJEN E KËSHILLIT KOMUNAL BISEDOHET RRETH PUNËSIMIT

Bujanoc – Anëtarët e Këshillit Komunal në mbledhjen e dytë për këtë vit kanë biseduar rreth programit të masave të politikës aktive për punësim në komunën e Bujanocit.

26. janar 2017.

NË MEDVEGJË MBAHET TRIBUNA ME EMRIN “ZHVILLIMI I SIPËRMARRËSISË RINOR NË MJEDISET RURALE”

Medvegjë – Sot në ora 12 në sallën e KK të Medvegjës do të mbahet tribuna në të cilën do të prezentohet projekti “Zhvillimi i sipërmarrësisë rinor në vendet rurale”, të cilin e financon Ministria e Rinisë dhe Sportit, dhe të cilën e realizon shoqata “Lëvizja e forcave të reja” nga Lebani, në bashkëpunim me Zyrën për të Rinj të komunave Leban, Bojnik dhe Medvegjë.

25. janar 2017.

ËSHTË HEQUR SITUATA E JASHTËZAKONSHME NË MEDVEGJË

Medvegjë – Kryetari i komunës së Medvegjës, Nebojsha Arsiq, ka sjellur vendimin mbi heqjen e situatës së jashtëzakonshme në këtë komunë.

25. janar 2017.

SHKOLLA “SVETI SAVA”: GJITHÇKA GATI PËR DITËN E EMRIT TË SHKOLLËS

Bujanoc – Në shkollën e mesme “Sveti Sava”, në Bujanoc, gjithëçka është gati për festimin e ditë së emrit të shkollës më 27 janar, në Savindan, e cila në tërë vendin festohet si ditë shkollore.

25. janar 2017.

EPS-I FTON QYTETARËT QË TË PARASHTROJNË REKLAMACIONET NË FATURA

Preshevë, Bujanoc, Medvegjë – Elektrodistribucioni i Serbisë ka njoftuar se qytetarët të cilët dyshojnë në parregullsi të faturave të dhjetorit për energjinë elektrike, mund të paraqesin reklamacionet sipas procedurës rregullative në sportelet e NP EPS në elektrodistribucionet në adresën e cilat ndodhet në secilën faturë.

25. janar 2017.

FTESË PUBLIKE PËR PARAQITJEN E PROJEKTEVE PËR PROGRAMIN PËRKRAHËS TË ZHVILLIMIT TË STRUKTURËS BIZNESORE PËR VITIN 2017

Beograd – Parashtruesi i paraqitjes së projektit është njësitë e vetqeverisjeve lokale në të cilin territory është planifikuar realizimi i projektit të caktuar. Parashtruesi i projektit mund që parashtroj një paraqitje të projektit.

24. janar 2017.

NË PRESHEVË 900 REFUGJATË, ËSHTË SIGURUAR USHQIM DHE NXEMJE

Preshevë – “Në Qendrën për Pranim të Refugjatëve në Preshevë janë akomoduar 904 meshkuj, grad he fëmijë të cilëve iu është siguruar akomodimi, ushqimi, veshja dhe shërbimet medicinal dhe deri më tëni nuk ka pasur asnjë problem”, ka deklaruar përfaqësuesja e UNHCR-ës në këtë qendër Lirije Selmani Misini.

24. janar 2017.

LLOGARITË PËR RRYMË JANË RRITUR, QYTETARËT TË MOS BRENGOSEN

Bujanoc – “Leximi i numrave teoritikisht ka filluar më 2 janar, ndërsa praktikish është vazhduar më 6 janar dhe pas Krishlindjeve, dhe kështu numri më i madh i ditëve është përfshirë për llogarinë e dhjetorit”, arsyetohet Sllagjana Mançiq, zëdhënëse e “Jugoistokut” në Nish, janë rritur llogaritë për harxhimet e energjisë elektrike për dhjetor 2016.

«Претходна страна   Следећа страна»