Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
18. korrik 2016.

Kredi nga banka gjermane zhvillimore KfW prej 100 milion euro për financimin e bujqësisë, efikasitetit energjetik, energjisë së rinovueshme dhe infrastrukturës komunale

Banka gjermane zhvillimore – KfW i ka miratuar Republikës së Serbisë kredi prej 100 milion euro për financimin e bujqësisë, efikasitetit energjetik, energjisë së renovueshme dhe infrastrukturës komunale.

15. korrik 2016.

LILJANA STEJPANOVIQ TË HËNËN NË MEDVEGJË

Medvegjë – Aktorja e njohur serbe e teatrit, filmit dhe televizionit, Liljana Stejpanoviq do të jetë mysafire më 18 korrik, në ora 20, në qendrën kulturore në Medvegjë. Siç është theksuar në institucionit kulturor, ky emision është uverturë për Netët e Gejzerit të cilat mbahen në Banjën e Sijarinës.

15. korrik 2016.

VEPËR HUMANITETI NË SHOQATËN E TË SËMUARVE NGA MULTIPLE SKLEROZA NË RRETHIN E PÇINJËS

Vrajë – Përmbaruesit nga Vraja dhe Leskoci i kanë paguar borxhin Shoqatës së sëmurëve nga multiple skreloza e Rrethit të Pçinjës, të cilin e kishin pasur ata në EPS për energjinë elektrike, në vend se t`i regjistrojnë sendet në emër të borxhit.

15. korrik 2016.

FTESË PUBLIKE PËR PROGRAMIN E INKURAJIMIT TË ZHVILLIMIT TË BARABARTË RAJONAL NË VITIN 2016

Ministria e Ekonomisë së Republikës së Serbisë ka shpallur ftesë publike për ndarjen e mjeteve të pakthyeshme në kuadër të Programit të inkurajimit të zhvillimit të barabartë rajonal në vitin 2016.

14. korrik 2016.

NË VAZHDË ËSHTË AKSIONI I RREGULLIMIT TË MEDVEGJËS DHE RRETHINËS

Medvegjë – Në komunën e Medvegjës në vazhdë është pastrami i shtratit dhe kanalit të të gjitha ujrave të rendit të dytë. Për këtë qëllim nga buxheti i vetqeverisjes lokale janë ndarë 2.000.000 dinarë, ka thënë kryetari i kësaj komune Nebojsha Arsiq.

14. korrik 2016.

NETËT E GEJZERËS PREJ 20 KORRIKUT DERI MË 2 GUSHT

Medvegjë, Banja e Sijarinës – Netët e Gejzerës mbahen këtë vit për herën e 19, prej datës 20 korrik deri 2 gusht në Banjën e Sijarinës. Organizatorët janë munduar që gjatë 14 ditëve gjatë manifestimit për të gjithë mysafirët të banjës të përgaditjes së programit kulturor artistik.

14. korrik 2016.

APEL: MOS I NDIZNI KASHTËN

Leskoc – Drejtori i Shërbimit Bujqësor Profesional Këshillues në Leskoc, Bratisllav Peshiq, ka dërguar apel tek bujqit e Rrethit të Jabllanicës që në arat e tyre të mos e ndezin kashtën.

13. korrik 2016.

MBRETI ALEKSANDËR DHE MBRETËRESHA DRAGA NË SHTËPINË E KULTURËS NË BUJANOC

Bujanoc – Shfaqja “Momentet e fundit të mbretit Aleksandër dhe mbretëreshës Draga”, do të shfaqen të mërkurën, më 13 korrik, prej orës 19.30, në Shtëpinë e Kulturës në Bujanoc.

13. korrik 2016.

FTESA PËR PJESËMARRJE NË PROGRAMIN YOUTHBUILD „ME DITURINË DHE PROAKTIVITETIN E TË RINJËVE DERI TEK VENDET E REJA TË PUNËS“

Bujanoc, Preshevë – Nëse nuk keni punë dhe jeni të moshës 18 deri 30 vjet, kanë të mbaruar shkollën e mesme apo arsimin e lartë, jetojnë në Bujanoc, Preshevë, Novi Pazar, Sjenicë apo Tutinë, atëherë ky konkurs është për ju.

13. korrik 2016.

JANË NËNSHKRUAR KONTRATAT MBI REVITALIZIMIN E RRUGËVE

Medvegjë – Në bazë të Rregullores mbi themelimin e programeve të mbrojtjes, rregullimit dhe përdorimit të tokave bujqësore për vitin 2016 dhe konkursit për rregullimeve të rrugës në fusha, të cilat i ka shpallur Ministria e Bujqësisë, dje janë nënshkruar kontratat me 59 njësi të vetqeverisjeve lokale të cilat janë përbushur kushtet të parapara në Rregullore dhe konkurs.

«Претходна страна   Следећа страна»