Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
11. maj 2016.

NË VRAJË ËSHTË HAPUR SHKOLLA E OLIMPIADËS

Vrajë – Mbrëmë në Vrajë është hapur zyrtarisht Olimpiada e 10 e lojrave sportive të nxënësve, në të cilën do të marrin pjesë 7 000 nxënës të shkollave të mesme dhe fillore nga e gjithë Serbia.

10. maj 2016.

MJETET E PAKTHYESHME TW MINISTRISË SË BUJQËSISË PËR MEKANIZMIN DHE PAISJET LIDHWSE PËR VITIN 2016

Mjetet stimuluese të pakthyeshme mund të fitohen: - Në prodhimin primar të kulturave bimore për prodhimin e: grurit, bimëve industriale, bimëve aromatike dhe shëruese, perimeve, pemëve, rrushit dhe luleve;

10. maj 2016.

TRAJNIMI DHE ORGANIZIMI MENTORIAL I SHOQËRIVE CIVILE

Zyra për të Rinj dhe Bashkëpunim me Organizatat fton të gjithë organizatat dhe shoqatat e shoqërive civile që të aplikojnë për projektin “Trajnimi dhe organizimi mentorial i shoqërive civile”.

9. maj 2016.

TRAJNIM PËR ORGANIZATORËT E BIBLIOTEKAVE TË GJALLA NË SERBI

Beograd – Grupi “Hajde të…”, në bashkëpunim me Zyrën për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave dhe në partneritet me Zyrën e Komesares për të mbrojtjen e barazisë dhe Shtëpinë e Drejtave të Njeriut dhe Demokracisë, organizon Trajnimin nacional për organizatorët e Bibliotekave të gjalla në Serbi, ngjarje e cila do të mbahet në periudhën prej 12 deri 14 qershor në Beograd. Afati për paraqitje është 26 maj.

9. maj 2016.

MEDVEGJA: BRESHËRI KA SHKATËRRUAR TRUPAT E FRUTAVE

Medvegjë – Dje pasdite në komunën e Medvegjës ka kapluar stuhia e madhe e shoqëruar nga shiu i madh dhe era e fuqishme, ndërsa në pjesën e komunës në drejtim të Lebanit ka rënë breshër me madhësinë e një arre.

6. maj 2016.

KONKURSET SHPËRBLYES PIKTUROR DHE LETRAR NË RRETHIN E JABLLANICËS

Leskoc – Enti për Shëndet Publik i Leskocit dhe Instituti për Shëndet Publik i Serbisë “Dr. Milan Jovanoviq Batut”, me ndihmën e Ministrisë së Shëndetësisë së Republikës së Serbisë, ka shpallur konkurs shpërblyes për zgjidhje pikturore dhe përmbajtje letrare me rastin e shënimit të Javës së Shëndetit Oral dhe Ditës Nacionalale Pa Duhan.

5. maj 2016.

SHPËRBLIMET PËR MOTRAT MË TË MIRA MEDICINALE

Vrajë – Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Motrave, e cila shënohet më 12 maj, Kuvendi i Shoqatës së Punëtorëve Medicinal të Rrethit të Pçinjës ka ndarë pesë çmime të argjendit të Vrajë.

5. maj 2016.

KLUBI RINOR PËR TË DREJTAT E NJERIUT DHE PAKICAVE

Bujanoc – Projekti „Klubi rinor për të drejtat e njeriut dhe pakicave“, është jashtëzakonisht i rëndësishëm për Bujanocin, por veçanarisht për të rinjët në këtë qytet, të cilët janë të kënaqur me atë se janë bërë pjesë e programit të cilin e financon Këshilli i Europës.

5. maj 2016.

ËSHTË SHPALLUR KONKURS PËR DRUM DUM FEST 6

Leskoc – Drum Dum Fest, i cili organizohet për gjashtën herë rradhazi, do të mbahet më 29 dhe 30 qershor në Leskoc. Shoqata “Komunikimi muzikor”, të cilat është bartëse kryesore dhe organizatore e Drum Dum Festit...

4. maj 2016.

ARSIQ TË RINJËVE: QË SËBASHKU T`A RREGULLOJMË MEDVEGJËN!

Medvegjë – Kinemaja, internet kafeja, terreni i basketbollistik dhe rregullimi i objektit vëzhgues, janë disa nga propozimet të cilat të rinjët e Medvegjës i kanë shprehur gjatë bisedës me kryetarin e komunës së Medvegjës, Nebojsha Arsiq. 

«Претходна страна   Следећа страна»