Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
26. gusht 2015.

PËRGATITJA PËR ZGJEDHJET LOKALE NE MEDVEGJË

Medvegja – Qeverisja lokale është para zgjedhjeve të parakoshme lokale në Medvegjë ka bërë të ditur regjistri i përbashkët i zgjedhjeve dhe i ka ftuar qytetarët që të dërgojnë nëse kanë eventualisht plotsimin apo ndonjë vërejtje.

21. gusht 2015.

MINISTRI I MBROJTJES DHE AMBASADORI AMERIKAN KANË VIZITUAR REFUGJATËT NË PRESHEVË

Ministri i mbrojtjes, Branisllav Gasiq dhe ambasadori amerkina në Serbi, Majkëll Kirbi, kanë vizituar qendrën në Preshevë në të cilën çdo ditë arrijnë mesatarisht 1200 refugjatë.

21. gusht 2015.

USHTRIA E SERBISË DHE GARDA NACIONALE E OHAJOS KANË RENOVUAR ÇERDHEN DHE SHKOLLËN E MUZIKËS

Pas dymbëdhjetë ditëve pune, rekonstruktuimi i ndërtesës së çerdhes për fëmijë “Gëzimi ynë“ dhe shkollës së muzikës në Bujanoc janë kthyer në funksion.

20. gusht 2015.

VULIN NË GJENEVË PËR EMIGRANTËT

Kryetari i Komitetit Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq, Piter Maurer, ka shprehur mirëkuptim dhe rrespekt të madh për gjithë këtë që po bënë Qeveria e Serbisë, kur janë në pyetje emigrantët...

19. gusht 2015.

BRUKSELI I NDIHMON SERBISË ÇËSHTJEN E EMIGRANTËVE

Sot në Bruksel vendoset që nga Unioni Europian që urgjentisht të dërgohen 150.000 euro në Serbi për pranimin e emigrantëve...

19. gusht 2015.

REFUGJATËT JANË SFIDË E MADHE EDHE PËR SERBINË DHE PËR GJERMANINË

Ambasadori i Gjermanisë në Serbi, Aksel Ditman, ka vizituar Qendrën për Pranim të Emigrantëve në Preshevë, si dhe policët gjerman të cilët sëbashku me policët serb janë të angazhuar në fushën kufitare.

14. gusht 2015.

ÇEPURIN AMBASADORI I RUSISË NË SERBI KA VIZITUAR PRESHEVËN

Ministri për punë, punësim dhe për çështje veterane dhe sociale, Alleksandar Vulin dhe ambasadori i Rusisë në Serbi Alleksandar Vasileviç Çepurin, kanë vizituar Qendrën e Strehimit për Emigrantë në Preshevë...

6. gusht 2015.

KONKURSI PËR ASISTENTË NË LËNDËN E GJUHËS SERBE SI GJUHË JO-AMTARE NË SHKOLLAT FILLORE NË PRESHEVË DHE BUJANOC

Qendra Rajonale shpallë konkurs për pranim në mardhënie pune për 6 arsimtarë të gjuhës dhe letërsisë serbe, për të punuar në shkollat fillore në Preshevë dhe Bujanoc...

4. gusht 2015.

RIKONSTRUKSIONIMI I KOPSHTIT TË FËMIJËVE “GËZIMI YNË“ DHE SHKOLLËS SË MUZIKËS NË BUJANOC

Në Bujanoc ka filluar rikonstruksionimi i institucionit parashkollor “Gëzimi Ynë” dhe Shkollës së Muzikës. Kjo është pjesë e ndihmës humanitare të cilën e realizon Ushtria e Serbisë dhe Garda Nacionale e Ohajos.

«Претходна страна