Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
7. mars 2014.

FEMRAT NGA LESKOCI DHE BUJANOCI RRETH BARAZISË GJINORE

Leskoc – Kryetari i Leskocit, Goran Cvetanoviq, ka biseduar rreth përmisimit të drejtave të barazisë gjinore me përfaqësuesit e Këshillit për barazi gjinore të Leskocit dhe Bujanocit.

7. mars 2014.

NË FABRIKËN E PELETIT NË MEDVEGJË JANË PUNËSUAR 40 NJERËZ

Medvegjë – Në ndërmarrjen e re publike për prodhimin e peletit “Jabllanica Eko” në Medvegjë, kanë fituar punë 40 të rinj, të cilët momentalisht janë duke u trajnuar për punën në prodhim.

6. mars 2014.

EDHE NJË TËRMET TJETËR NE RRETHIN E VRANJËS

Të mërkurën rreth orës 20, një tërmet i dobët përsëri e ka goditur rrethin e Vranjës dhe Bujanocit.

4. mars 2014.

TËRMET NË BUJANOC

Bujanoc – Banorët e Rrethit të Pçinjës të dielen në mbrëmje kanë vërejtur një dridhje të tokës, që sipas dhënave të Institutit Seizmologjik Republikan tërmeti ishte me epiqendër në fshatin Zhbevac të Bujanocit.

4. mars 2014.

ME SUKSES KA PËRFUNDUAR PROCESI I TESTIMIT NË SHKOLLËN E GJUHËS SERBE

Për pjesmarrësit e Shkollës së gjuhës serbe, të cilët nga tetori i vitit 2013 ndjekin orë shtesë të gjuhës serbe, më 22 shkurt është organizuar procesi i testimit mbi të arriturat e tyre.

«Претходна страна