Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
13. mars 2014.

SHFAQJA ,,ROGJENA JASHAREVIQ“ (E LINDUR SI JASHAREVIQ) ËSHTË SHFAQUR NË SHKOLLËN EKONOMIKE

Vranjë - Aktivistët e rinj nga nacionaliteri serb dhe rom në Vranjë, mbrëmë në amfiteatrin e shkollës Ekonomisë e Tregëtisë kanë realizuar shfaqjen e forumit të teatrit  “Rogjena Jashareviq” (e lindur si Jashareviq) .

13. mars 2014.

ËSHTË PARAQITUR RREJSHËM SI PJESËTAR I BIA-S DHE I KA MARRË PARA

Nish-Vranjë – Pjesëtarët e Administratës Policore në Nish i kanë caktuar dje masën e paraburgimit prej 48 orëve Z.C. (1954) nga Kragujevci përshkak bazës së dyshimit se ka kryer veprën penale të mashtrimit.

12. mars 2014.

MINISTRIA E KULTURËS KA MBËSHTETUR SHUMICËN E MEDIAVE NË JUGUN E SERBISË

Shumica e mediave në Rrethin e Pçinjës kanë fituar mjete për finansimin e projekteve në fushat e informimit. Në konkursin të cilin e kishte shpallur Ministria e Kulturës në fund të vitit të kaluar, janë paraqitur të gjitha shtëpitë e mediave dhe organizatat nga jugu i Serbisë...

11. mars 2014.

MPB KA SHPALLUR KONKUR PËR PRANIMIN E POLICËVE TË RINJ

Trupi Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë i fton të gjithë të interesuarit nga këto tri komunat që të aplikojnë në konkursin të cilin e ka shpallur Ministria e Punëve të Brendshme për pranim e policëve në administratat policore në Serbi.

11. mars 2014.

FILLON PUNA NË FABRIKËN E PELETIT NË MEDVEGJË

Medvegjë – Dyzet e pesë të rinj e ndjekin trajnimin njëmujor, ku më pas do të fillojnë të punojnë në fabrikën e peletit në Medvegjë.

11. mars 2014.

ËSHTË NDALUAR KONTRABANDA E DUHANIT

Beograd - Në pikën kufitare në Preshevë është ndaluar tentimi ilegal i transportit të 20 kilogramëve të duhanit të prerë nga Maqedonia në Serbi, ka njoftuar Administrata Doganore e Serbisë.

10. mars 2014.

AMBASADORI I ZVICRRËS KA VIZITUAR MATERNITETIN NË PRESHEVË

Ambasadori i Zvicrrës, Zhan Daniel Ruh ka vizituar maternitetin në Preshevë, maternitet i cili ka fituar mjete të reja me vlerë 255.000 euro, duke i`u faleminderuar programit për partneritet europian me komunat "ЕU progres".

10. mars 2014.

MË SHUMË TË HOLLA PËR ZHVILLIMIN E BUJANOCIT, PRESHEVËS DHE MEDVEGJËS

Komuna e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës këtë vit mund të llogarisin 10 përqind më shumë të holla se vitin e kaluar nga buxheti shtetëror. Me ndërmjetësimin e Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë...

10. mars 2014.

BERNARD MORINA NGA BUJANOCI NË „ЕSTUDIANTES“

Basketbollisti i ri, Bernard Morina dhe kapiteni i tij që katër vite janw anëtar tw seleksionit të pionerëve të rinj  të KB Plej 017 të Bujanocit.  Shkon në klasën e gjashtë të shkollës fillore „Branko Radiçeviq“ dhe është nxënës i shkëlqyeshëm.

7. mars 2014.

THIRRJE PUBLIKE - për aplikimin e xhez muzikantëve të rinj në xhaz orkestrën e të rinjëve nga jugu i Serbisë

Fondi i Nishvillit dhe shkollës së muzikës në Leskoc dhe Nish ftojnë muzikantët e rinj të moshës prej 14 deri 21 vjeçare nga Nishi, Leskoci, Vranja, Vlladiçin Hani, Bosilegradi dhe Bujanoci..

«Претходна страна   Следећа страна»