Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
11. shkurt 2014.

SHQIPTARËT SIPAS GJITHA GJASAVE DO TË KENË NJË PËRFAQESUES NË GARËN ZGJEDHORE

Partia për Veprim Demokratik e Riza Halimit do të jetë e vetmja parti shqiptare nga jugu i Serbisë e cila nuk do të bojkotojë zgjedhjet parlamentare të 16 marsit.

11. shkurt 2014.

HALIMI: PVD DEL NË ZGJEDHJE

Preshevë – Kryetari i Partisë për Veprim Demokratik (PVD), Riza Halimi ka deklaruar se Kuvendi i kësaj partie ka vendosur të marrë pjesë në zgjedhjet parlamentare të 16 marsit.

11. shkurt 2014.

PËRFAQËSUESVE POLITIK DHE INSTITUCIONAL TË SHQIPTARËVE TË PRESHEVËS DHE BUJANOCIT

Të nderuar, Në fund të nëntorit të vitit 2013, si përfaqësues politik dhe institucional të shqiptarëve të Preshevës dhe Bujanocit...

10. shkurt 2014.

STAKOVIQ DHE AMBASADORI I FINLANDËS NË BUJANOC

Të premten më 7.shkurt kryetari i Trupit Koordinues, prof. Zoran Stankoviq është takuar në Bujnoc me ambasadorin finlandez, Peka Orpanën. Kjo ishte vizita e parë e Orpanës në Bujanoc dhe mundësia që të njihet me aktivitetet e Trupit Koordinues...

10. shkurt 2014.

SHQIPTARËT NGA JUGU I SERBISË BOJKOTOJNË ZGJEDHJET

Bujanoc/Preshevë/Medvegjë – Liderët e pesë partive politike shqiptare kanë marrë vendim për ti bojkutuar zgjedhjet e  parakohshme parlamentare. Vendimi nuk mund të thuhet i përbashkët sepse vendimin për pjesëmarrje eventuale në zgjedhje mund të sjell Partia për Veprim Demokratik (PVD), të hënën më 10 shkurt, lider i së cilës është Riza Halimi.

7. shkurt 2014.

AMBASADORI I FINLANDËS FTONË SHQIPTARËT NË ZGJEDHJE

Bujanoc – Ambasadori i Finlandës në Serbi, Peka Orpana, ka biseduar në Bujanoc me kryetarin e komunës së Bujanocit, Nagip Arifin, rreth pjesëmarrjes së shqiptarëve në zgjedhjet parlamentare të 16 marsit, kanë njoftuar mediat lokale.

6. shkurt 2014.

BISEDIMET E PARTIVE POLITIKE NGA JUGU I SERBISË

Kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq, ka deklaruar se pret që deri në fund të javës, liderët shqiptarë të partive politike nga jugu i Serbisë të sjellin vendim se a do të dalin në zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

6. shkurt 2014.

THIRRJE PËR MEDIA - 06.02.2014.

Kryetari i Trupit Koordinues, Zoran Stankoviq, do të marrë pjesë në “AGORËN E BUJANOCIT II” më 7.shkurt në Shtëpinë e Kulturës në Bujanoc, ku do të diskutohet rreth prespektivave të bashkëpunimit e të rinjëve në Bujanoc... Program

4. shkurt 2014.

ËSHTË BËRË PAJISIMI I PLOTËSISHËM I MATERNITETIT NË PRESHEVË

Preshevë -  Në Preshevë është restauruar plotësisht materniteti dhe janë siguruar të gjitha paisjet e duhura. Në katin përdhesë të ndërtesës është vendosur departamenti i gjinekologjisë, ndërsa në katin e parë janë dy salla për lindje dhe blloku stacionar.

3. shkurt 2014.

FTESË SHQPIPTARËVE NGA JUGU I SERBISË TË MARRIN PJESË NË ZGJEDHJE

Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues i Qeverisë së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, ka ftuar shqiptarët të cilët jetojnë në këto tri komuna që të marrin pjesë në zgjedhjet e ardhshme të parakohshme dhe që në këtë mënyrë të marrin pjesë në qeverisje.

«Претходна страна   Следећа страна»