Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
14. mars 2013.

PËR RIPARIMIN E DËMEVE NGA PËRMBYTJET JANË NDARË 1,3 MILION DINARË

Janë ndarë 1,3 milionë dinarë për fazën e parë të riparimit të dëmeve të shkaktuara nga përmbytjet, në Bujanoc dhe Preshevë. Janë kërkuar edhe gjashtë milionë dinarë, ndërsa pritet edhe ndihma e organeve kompetente shtetërore, ka thënë kryetari i Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Sërbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq.

11. mars 2013.

ZYRET PËR TË RINJ NË PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË

Bujanoc, Medvegjë – Problemi i përbashkët i të rinjëve nga Bujanoci, Presheva dhe Medvegja është pamundësia që në vendet e tyre të gjejnë punë dhe për këtë shumica është duke menduar për largimin nga vendlindjet e tyre.

11. mars 2013.

“TË DREJTAT E SHQIPTARËVE NUK JANË TË RREZIKUARA”

Beograd – Zoran Stankoviq për Politikën tha, se jugu i Sërbisë është pjesë e pandarë e shtetit tonë dhe nuk ka vend për krahasim të të drejtave mes serbëve në veri të Kosovës me të drejtat e shqiptarëve në Sërbi.

11. mars 2013.

FTESË PËR MEDIA - 11.03.2013.

Ju ftojmë që të përcjillni takimet dhe vizitën e kryetarit të Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Sërbisë, Zoran Stankoviqit, në Preshevë dhe në Bujanoc më 12 dhe 13 mars.

1. mars 2013.

MIRËNJOHJE TË RINJËVE NGA PRESHEVA, BUJANOCI DHE VRANJA

Grupa multietnike prej 47 të rinjëve nga Presheva, Bujanoci dhe Vranja, gjatë vitit të kaluar në mënyrë ta pavarur ka organizuar aktivitete lokale në këto tri komuna. Të rinjët romë, shqiptarë dhe serbë sëbashku, me forcat e veta kanë renovuar parqet e komunave në Vranjë dhe Bujanoc...

«Претходна страна