Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
6. dhjetor 2013.

STANKOVIQ: GJENDJA STABILE NË JUG QENDËR TË SËRBISË

Kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë Zoran Stankoviqi ka thënë dje që përshkak ndërprerjes dialogut me liderët e partive shqiptare, gjendja stabile është në jug qendër të Sërbisë, stabile dhe nuk ka incidente ndëretnike.

4. dhjetor 2013.

SUKSES I MADHË I JUGUT NË PANAIRIN USHQIMI TRADICIONAL

Leskovcë – Kryetari i Odës ekonomike regjionale të Leskovcit (OERL) ka thënë se ekspozuesit nga jugu i Sërbisë kanë arritur sukses të madhë në Panairin e përfundur të ushqimit tradicional.

2. dhjetor 2013.

STANKOVIQ: VETËM BISEDAT I ZGJIDHIN PROBLEMËT

Kryetari i Trupit koordinues Qeverisë Republikës së Sërbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq, ka deklaruar sot që kushtëzimi askujt nuk i sjell mirë e as liderëve shqiptarë nga ajo zonë, të cilët ashtu janë shprehur dhe ka cekur se vetëm bisedat munden...

«Претходна страна