Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
2. gusht 2011.

MISRIT I BËNË MIRË SHIU

Leskovc- Të reshurat e javës së kaluar do të ndikojnë favorshëm  në rritjen dhe të korrurrat e misrit, konsideruar nga  këshillëmorja Bujqësore e Leskovcit - shërbimeve profesionale.

1. gusht 2011.

AUTOMJETE TË ZJARRFIKSËVE PËR SIMPON

Vranjë – Blerja e automjetit të zjarrëfiksave që ka kushtuar  133 000 euro, është rezultat i bashkpunimit të sukseshëm 12 vjeçarë në mës  Simpos dhe DDOR Novi Sad.

«Претходна страна