Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
5. shkurt 2011.

KONCERI PER NEVENEN

Ne fund te janarit ne Shtepine e Kultures ,,Vuk Karaxhiq’’ eshte cfaqur cfaqja ,,Koncerti per Nevenen’’. Cfaqja eshte cfaqur ne Presheve, Medvegje dhe Trgovishte, mirepo pas interesimit te jashtezakonshem ne Bujanoc eshte cfaqur dy here.

2. shkurt 2011.

02.shkurt 2011.

Kryeshefi I Ushtrisë së Serbisë gjeneral-koloneli Milivoje Miletiq paralajmëroi se baza ushtarake ,,Jug’’ afër Bujanocit me ndihmën e partnerëve të jashtëm, do të shëndërrohet në qendër regjionale për trajnimin e ushtarëve vendorë dhe atyre të huaj për pjesëmarrje në misione paqësore.

«Претходна страна