Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
2. qershor 2010.

SHKOLLA MULTIETNIKE E VOLEJBOLLIT NË BUJANOC

Me moton слоганом „T’i largojmë fëmiët nga rruga, le të merren me sport’’, klubi vollejbollistik Junior nga Bujanoci me mbështetjen e Trupit Koordinues ka organizuar shkollën e vlejbollit. Projekti ka mbledhur 60 anëtarë duke filluar nga pionirët, kadetët e deri te juniorët, ndërsa shkollën e vijojnë fëmijët dhe të rinjët nga të gjitha nacionaliteteve nga komuna e Bujanocit.

1. qershor 2010.

01.06.2010.

USAID NISI BIZNESIN E VOGËL NË SERBINË JUGORE Duke i shfrytëzuar punëtorët e gjigantëve të dikurshëm nga Serbia jugore, më tepër se 30 afaristë nga Bujanoci, Presheva, Vranja, Leskoci, Surdulica, Lebana, Trgovishta, Medvegja, Vlasotinca, Bojniku dhe vendeve tjera, po përfitojnë tregun vendorë dhe të huaj me prodhimet e veta.

«Претходна страна