Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
1. prill 2010.

01.04.2010.

Beograd – Komuna e Bujanocit është fitues absolut në garën e pushteteve lokale në promovimin e investimeve në Serbi të cilin e ka organizuar USAID në suaza të Programit nxitja e zhvillimit ekonomik në Serbi. Çmimi i dytë i ka takuar Leskocit ndërsa i treti Uzhicës. Çmimet e fituesve u kanë dorëzuar Anëtarët e Qeverisë së Serbisë, Mlagjan Dinkiq. Bozhidar Gjeliq dhe Oliver Druliq. Në garën me titull ,,Investoni në Serbi’’, përfaqësuesit e 28 komunave nga Serbia, prej 1 deri më 31 mars kanë pasur rastin që jurisë të përbërë nga ekspertët t’u prezentojnë potencialet ekonomike dhe investive si dhe t’i ekspozojnë në takimin final në panairin investiv i cili është organizuar dje në hotelin ,,Hayat’’ në Beograd.

«Претходна страна