Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
5. shkurt 2009.

05. shkurt 2009.

Drejtori i USAID-it  programi i sigurisë ekonomike Majkëll Pillsberi nënshkroi më 29.01.2009 marrëveshjen mbi bashkëpunimin për zbatimin e programit "Të arriturat e të rinjëve" me përfaqësuesit e komunave të Vranjës, Preshevës dhe Bujanocit.

4. shkurt 2009.

Vizita e ambasadorit të Federatës Ruse, Aleksandër Konuzin, komunave të Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës

Ambasadori i Federatës Ruse në Serbi, Aleksandër Konuzin, vizitoi Sërbinë Jugore më 2 dhe 3 shkurt të vitit 2009. Vizita është organizuar në mbështetjen e Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Sërbisë për komunat Preshevë, Bujanoc  dhe Medvegjë. Gjatë vizitës së tijë, ambasadori konuzin është takuar me përfaqësuesit e vetëqeverisjes lokale të këtyre tri komunave si dhe me përfaqësuesit e partive politike të serbëve të cilët përfaqësohen në kuvendet komunale në komunat e Preshevës dhe Bujanocit. Qëllimi ivizitës së ambasadorit Konuzin ishte njoftimi mbi situatën politike dhe ekonomike në Sërbinë Jugore. Gjatë vizitës së Preshevës dhe Bujanocit, ambasadori Konuzin, nënkryetari i Trupit Koordinues Sima Gazikaloviq dhe drejtori i Trupit Koordinues Nenad Gjurgjeviq janë takuar me kryetarët e komunave të Preshevës dhe Bujanocit, Nadër Sadikun dhe Shaip Kamberin si dhe me kryetarët e kuvendeve komunale Ragmi Mustafa dhe Jonuz Musliun.

3. shkurt 2009.

03. shkurt 2009.

Gjat ditës së dytë të vizitës së Sërbisë jugore, Ambasadori Konuzin bisedoi me përfaqësuesit të pushteteve lokale dhe përfaqësuesit e partive politike shqipëtare dhe serbe të Preshevës e më pastaj me kryetarin e komunës së Bujanocit, Shaip Kamberin, kryetarin e kuvendit Jonuz Musliu si dhe me përfaqësuesit e Trupit Koordinues për Sërbinë Jugore.

2. shkurt 2009.

02. 02. 2009

Ambasadori i Federatës Ruse në Serbi, Z. Aleksandar Konuzin, bisedoi me kryetarin e komunës së Medvegjës Z. Sllobodan Drashkoviqin si dhe me bashkëpunëtorët e tijë.

«Претходна страна