Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
19. nëntor 2008.

19. nentore. 2008

OJQ ,,Qendra per demokraci dhe zhvillim te Serbise Jugore'' dhe agjensioni informativ regjional ,,JUGpress'' sot ne Bujanoc organizojne tribunen ne te cilen do te marrin pjese Oliver Ivanoviq, sekretari shteterore ne Ministrine e Kosoves, Roberto Montela, keshilletare i kryeshefit te misionit te OSBE-se ne Serbi dhe Nagip Arifi, zevendeskryetare i komunes se Bujanocit.

19. nëntor 2008.

19. nentore. 2008 - Sot ne Bujanoc zhvillohet trajnimi i gazetareve ne te drejten e tyre deri arritja dhe perdorimi i informacioneve ne lufte kunder korupcionit ne nivelin lokal

Sot ne Bujanoc zhvillohet trajnimi i gazetareve ne te drejten e tyre deri arritja dhe perdorimi i informacioneve ne lufte kunder korupcionit ne nivelin lokal. Ky trajnim, te cilin e organizon misioni i OSBE-se ne Serbi, grumbullon rreth 20 gazetare nga Bujanoci, Presheva dhe Medvegja. Pjesemarresit do t'i shkembejne pervojat e tyre dhe do te diskutojne rreth zbatimit te ligjit mbi te drejten e tyre deri te arritja e informacioneve si mekanizem ne lufte kunder korupcionit.

18. nëntor 2008.

,,Rruga e sigurte'' ne Banjen e Bujanocit

Ushtria e Serbise sot me 21 nentore do te mbaje ushtimet sanitare nderkombetare me ekipet medicinale te ushtrise se Norvegjise dhe Maqedonise me titull ,,Rruga e sigurte''

22. tetor 2008.

22. tetore. 2008

NDARJA E NDIHMAVE NGA MINISTRIA E BUJQESISE KOMUNAVE PRESHEVE, BUJANOC DHE MEDVEGJE

7. tetor 2008.

7. tetor 2008.

Beograd. 7 tetore - Kryetari i Trupit Koordinues dhe Minister i pushtetit lokal dhe i veteqeverisjes lokale Milan Markoviq deklaroi sot se Serbia nuk do t'i pranoje diplomat e studenteve nga te cilat diploma ne qfardo menyre cenohet integriteti teritorial i saj dhe politika.

11. shtator 2008.

11. shtatore 2008.

Organizata joqeveritare Qendra per demokraci dhe zhvillim te jugut te Serbise dhe Agjensioni Regjional informativ JUGPRESS organizojne tribunen ne te cilen behet fjale per Jugun e Serbise dhe Kosoven. Tribuna do te mbahet te enjten me 11 shtatore ne ora 13,00 ne Press Qendren ne Bujanoc.

5. shtator 2008.

5. shtatore 2008.

Kyetari I posagjedhur I Trupit Koordinues te Qeverise se Serbise Milan Markoviq vizitoi Bujanocin "Me bashepunim te ndersjelle ne mes te Trupit Koordinues dhe udheheqjes locale deri te zgjedhja e problemeve ne jugun e Serbise Bujanoc- Ministri i pushtetit local e njeherit edhe kryetar I posazhjedhur I Trupit koordinuesper komunat Presheve, Bujanoc dhe Medvegje Milan Markoviq te premten me 5 shtatore eshte takuar me me kryetaret e komunave Bujanocit-Shaip Kamberin, Presheves-Nader Sadikun dhe te Medvegjes-Sllobodan Drashkoviqin. Kryetari I Trupit Koordinues, Milan Markoviq ka pasur takim te perbashket me shefin e misionit te OSBE-se ne Serbi ambasadorin Hans-Ola Urstad dhe deputetin Riza Halimi.

«Претходна страна