Архива вести
                   

USAID: ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПИСМА О ЗАИНТЕРЕСОВАНОСТИ ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ РАЗВОЈА У СРБИЈИ ПРЕДВОЂЕНОГ ИНОВАЦИЈАМА (РОК: 6. СЕПТЕМБАР 2019)

16. август 2019.

Америчка агенција за међународни развој (USAID) је позвала заинтересоване организације, локалне самоуправе и остале актере из Србије да се укључе у отворену, колаборативну активност под називом „Развој у Србији предвођен иновацијама”.

Циљ ове активности је унапређење свеукупног окружења за развој заснован на иновацијама и знању, као и подстицање културе која прихвата нове прилике створене захваљујући технолошким променама, како би се подржао одрживи економски раст у Србији.

Писма о заинтересованости за учешће у овој активности је потребно  послати на енглеском језику путем електронске поште на адресе arexhepi@usaid.gov и bbulatovic@usaid.gov најкасније до 6. септембра 2019. године.

Додатне информације о овој активности и о начину подношења писма о заинтересованости су доступне на https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=85dab582851b8add9d802c88a2e7994d&tab=core&_cview=1

Извор: www.usaid.gov и Координационо тело