Архива вести
                   

УПАРВА ЦАРИНА РАСПИСАЛА КОНКУРС ЗА ЦАРИНИКЕ НА ЦАРИНСКИМ ПРЕЛАЗИМА КОНЧУЉ И МЕРДАРЕ

7. фебруар 2017.

Бујановац - Управа царина расписала је конкурс за радно место цариника на царнинским прелазима Кончуљ и Мердаре. Конкурс је расписан за два радна места на оба царинска прелаза.

Услови конкурса су: средња стручна спрема економског, техничког, општег или административно-управног смера, најмање две године радног искуства у струци, положен државни стручни испит и познавање енглеског, француског, немачког или руског језика.

У изборном поступку проверава се познавање Царинског закона и Закона о спољнотрговинском пословању, као и вештине које се односе на организованост, мотивисаност, тимски рад и комуникативност.

Под радним искуством у струци подразумева се време проведено на раду у радном односу или ван радног односа искључиво са оним степеном стручне спреме који је прописан за радно место за које се конкурише.

Пријаву са биографијом и потребне доказе треба доставити на адресу организационе јединице Управе царина за коју се пријава подноси, у конкретном случају Царинарница Приштина, у којој ће се 10. марта обавити разговор са кандидатима.

Конкурс је расписан 3. фебруара а рок за пријаву је 8 дана.

Додатне информације о конкурсу су доступме на на:

http://www.upravacarina.rs/cyr/Informacije/Stranice/Konkursi.aspx

Извор: Бујановачке и Координационо тело