Архива вести
                   

УДРУЖЕЊЕ ПОСЛОВНИХ ЖЕНА СРБИЈЕ РАСПИСАЛО 14. КОНКУРС ЗА ИЗБОР НАЈБОЉИХ ПРЕДУЗЕТНИЦА (РОКОВИ: 17. ЈУЛ И 1. СЕПТЕМБАР 2020)

14. јули 2020.

Удружење пословних жена Србије је расписало 14. конкурс за избор најбољих предузетница у Србији „Цвет успеха за жену змаја".

Све заинтересоване предузетнице у Србији могу да се пријаве за једну од две категорије: „Извозно оријентисана фирма" и „Успешан пословни модел".

Како је саопштило Удружење, трећу годину заредом ће бити додељено и признање великим компанијама које примењују 5. Принципа Уједињених нација за оснаживање жена и које су пружиле најбољи модел укључивања жена у ланце добављача, у категорији „Родно најсензитивнија компанија".

Удружење пословних жена Србије и ове године задржава праксу да Специјалним признањем награди предузетнице које су оствариле посебне резултате и истакне оне које испуњавају више услова из поменутих главних категорија и подкатегорија.

На конкурс могу да се пријаве све пословне жене у Србији које су власнице или имају удела у власништву предузећа, без обзира на врсту делатности.

Конкурс за предузетнице је отворен до 17. јула, док је за компаније крајњи рок за пријаву 1. септембар 2020. године.

Конкурсна документација може да се преузме на сајту Удружења пословних жена Србијеhttp://poslovnezene.org.rs/2020/06/otvoren-xiv-konkurs-cvet-uspeha-za-zenu-zmaja/

За детаљније информације можете да се обратите Удружењу пословних жена Србије на телефон: 011/6776 801 или путем мејла: marketing@poslovnezene.org.rs

Извор: Удружење пословних жена Србије и Координционо тело