Архива вести
                   

УЧЕШЋЕ У РЕАЛИЗАЦИЈИ ДУБИНСКИХ ИНТЕРВЈУА КОМС-А ЗА ПОТРЕБЕ ИСТРАЖИВАЊА О ПОЛОЖАЈУ И ПОТРЕБАМА МЛАДИХ МИНИСТАРСТВА ОМЛАДИНЕ И СПОРТА

26. октобар 2018.

Београд - Дубински интервјуи су део овогодишњег истраживања Министарства омладине и спорта и имају за циљ прикупљање информација о положају младих и кључним изазовима са којима се они суочавају. Резултати интервјуа ће бити прослеђени Савету за младе и Радној групи за спровођење Националне стратегије за младе, како би били искоришћени за унапређење политика и мера омладинског сектора.

Перспектива, знање и искуство чланица Кровне организације младих Србије (КОМС) је огроман ресурс који у таквим приликама мора да се користи. Из тог разлога КОМС вас позива да учествујете у реализацији дубинских интервјуа и помогнете му да боље разуме положај и потребе младих у Србији.

Молимо вас да обавестите своје младе, чланове и чланице које раде са младима, омладинске раднике/це, волонтере/ке, вршњачке едукаторе/ке о овој могућности и охрабрите их да узму учешће. Посебно се охрабрују представници/е рањивих група младих да са КОМС-ом поделе своју перспективу и учествују у овом истраживању.

Интервјуи су у трајању од око 45 минута- За све оне који нису из Београда ће бити организовани телефонски или Скајп интервјуи.

Уколико сте заинтересовани за учешће у овом истраживању, молимо вас да до петка, 26. октобра, до 15 часова, пошаљете и-мејл Миљани Пејић из КОМС-а на miljana.pejic@koms.rs.  Потребно је да том приликом пошаљете своје име и презиме, број мобилног телефона и назив организације коју представљате. 

Већ почетком следеће недеље ће пријављене контактирати истраживачка агенција како би се договорили око термина интервјуа.

Уколико имате било какво питање или коментар у међувремену пошаљите мејл на  miljana.pejic@koms.rs.

Извор: КОМС и Координационо тело