Архива вести
                   

У ВРАЊУ ДОДЕЉЕНЕ ЗАХВАЛНИЦЕ ПОВОДОМ ЗАЈЕДНИЧКОГ МЕДИЦИНСКОГ АНГАЖОВАЊА

21. октобар 2016.

Врање - Додела захвалница за подршку и помоћ у реализацији заједничког ангажовања медицинских тимова Министарства одбране, Војске Србије и Националне гарде Охаја на територији Пчињског управног округа одржана је  у сали Дома Војске у Врању.

Захвалнице је уручио начелник Сектора за школовање и научноистраживачки рад ВМА пуковник др Мирослав Броћић, координатор ове активности. Он је захвалио  свим учесницима на уложеном труду  и рекао да се нада да ће у будућности бити сличних активности, те да се успостављена сарадња неће завршити на овом ангажману.

Захвалнице су додељене команданту Четврте бригаде Копнене војске бригадном генералу Зорану Лубури, команданту Центра за обуку јединица за мултинационалне операције потпуковнику Братиславу Вукотићу, команданту базе Југ мајору Јовици Ђорђевићу, начелнику Полицијске управе Врање Игору Живковићу и начелницима полицијских станица Бујановац и Прешево Горану Савићу и Бекиму Халитију.

Осим припадницима Министарства одбране, Војске Србије и Министарства унутрашњих послова, захвалнице су додељене и градоначелнику Града Врања др Слободану Миленковићу, председницима општине Бујановац и Прешево Шаипу Камберију и Шћиприму Арифију,  директорима основних школа и председницима месних заједница на чијим подручјима је реализована хуманитарна асистенција.

Извор: Војномедицинска академија, Координационо тело