Архива вести
                   

У ТОКУ ЈЕ ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА ПОХАЂАЊЕ Е-ОБУКЕ О РОДНОЈ РАВНОПРАВНОСТИ НА ЛОКАЛНОМ НИВОУ (РОК: 12. НОВЕМБАР 2019)

7. новембар 2019.

Стална конференција градова и општина (СКГО) организује е-обуку (учење на даљину) са темом „Родна равноправност на локалном нивоу“. Обука је намењена доносиоцима одлука и запосленима у градовима и општинама са циљем да обезбеди подршку локалним самоуправама кроз оснаживање њихових капацитета за усвајање и спровођење принципа родне равноправности у свакодневној пракси.

Почетак е-обуке је планиран за четвртак 14. новембар и она ће трајати пет недеља, до 15. децембра 2019. године. Обука се организује у оквиру Пројекта „Подршка успостављању принципа добре управе, са нагласком на локалну самоуправу”, односно у оквиру пројектне активности „Подршка родној равноправности на локалном нивоу” коју спроводи СКГО, а подржава Организација за европску безбедност и сарадњу (ОЕБС).

Рок за слање попуњених пријава је уторак, 12. новембар 2019. године, до 14 часова, на имејл адресу natasa.okilj@skgo.org.

Учесници и учеснице е-обуке би требало такође да присуствују иницијалном једнодневном скупу поводом почетка е-обуке на ком ће добити основне информације о програму обуке, менторима и начину рада и употребе СКГО платформе за учење на даљину. Иницијални скуп ће бити одржан у Београду у среду, 13. новембра, са почетком у 10.30 часова.

Додатне информације можете добити од Наташе Окиљ, саветнице за родну равноправност и антидискриминацију, имејл: natasa.okilj@skgo.org, тел. 064/870-33-19.

Додатне информације о е-обуци о родној равноправности, као и позивно писмо, информације о пријављивању на обуку и пријавни формулар, су доступне на http://www.skgo.org/vesti/detaljno/2273/pocinje-e-obuka-o-rodnoj-ravnopravnosti-na-lokalnom-nivou

Извор: www.skgo.org и Координационо тело