Архива вести
                   

У МЕДВЕЂИ ОДРЖАНА ПРВА СЕДНИЦА КОМИСИЈЕ ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА

11. октобар 2017.

Медвеђа - У Медвеђи је конституисана Комисија за безбедност саобраћаја и одржана је њена прва седница.

Председник Комисије за безбедност саобраћаја, Небојша Арсић, отворио је седницу и конституисао исту гласовима присутних чланова. Након тога упознао је чланове комисије са безбедносним стањем саобраћаја у Медвеђи и захтевом Полицијске станице Медвеђе за једним теренским возилом за потребе саобраћајне полиције.

„Општина Медвеђа остварује приход од новчаних казни за прекршаје предвиђене прописима о безбедности саобраћаја, и потребно је од дела тих средстава за потребе наше саобраћајне полиције набавити опрему, односно моторно теренско возило којом би се побољшао рад саобраћајаца на територији општине Медвеђа. Такође, и комплетна саобраћајна сигнализација се мора урадити, али најпре се мора покренути поступак јавних набавки како би се предвидело да се од износа наплаћених казни ангажује стручна кућа која ће урадити пројекат и која ће на га на терену спровести у дело,“ рекао је председник општине Арсић.

Заједнички став свих чланова комисије је да треба упутити захтев Министарству унутрашњих послова у Београду за добијање сагласности за куповину моторног возила за потребе Саобраћајне полиције у Медвеђи.

Извор: Инфо центар Југ и Координационо тело