Архива вести
                   

У МЕДВЕЂИ ОДРЖАН САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА СПОРТСКИХ УДРУЖЕЊА

21. септембар 2020.

Медвеђа - На основу Закључка Кризног штаба за сузбијања заразне болести KОВИД-19 који се односи за препоруке о одржању спортских тренинга и такмичења у затвореном простору, у кабинету председника општине Медвеђа је одржан састанак са председником Спортског савеза, директором средње школе и представницима спортских клубова регистрованих на територији општине Медвеђа.

Председник општине Медвеђа, Небојша Арсић, је упознао присутне на састанку са дописом Кризног штаба Владе Републике Србије и донешеним препорукама и мерама којих се морају придржавати сви спортски чиниоци, а посебно оним које се односе на коришћење спортског објекта у Медвеђи, односно спортске хале којом руководи Техничка школа: „Никола Тесла“.

Кроз конструктиван разговор се дошло до закључка да ће будуће одржавање тренинга, односно утакмица, бити уређено Правилником средње техничке школе, у терминима које донесе Спортски савез општине Медвеђа. Обавеза свих регистрованих спортских клубова је да закључе Уговоре са ТШ „Никола Тесла“ о накнади коришћења хале у одређеним терминима, који се односе на трошкове одржавања хигијенских мера и дезинфекција сале и опреме након спортских активности.

Извор: Инфо центар југа и Координационо тело