Архива вести
                   

У БУЈАНОВАЧКУ БАЊУ СА ВАУЧЕРИМА МИНИСТАРСТВА

23. децембар 2016.

Бујановац – Специјална болница за рехабилитацију у Бујановачкој Бањи одазваће се јавном позиву Министарства трговине, туризма и телекомуникација  и  пријавиће се за реализацију шеме доделе ваучера за подстицање развоја домаћег туризма, рекао је др Стојанча Савов, директор овог бањског лечилишта.

 „У току је припрема неопходне документације. Ово је трећа година како конкуришемо за доделу ваучера за субвенционисано коришћење услуга смештаја у нашем објекту. Током претходне две године имали смо, у просеку, око стотину гостију годишње који су користили ваучере”, рекао је Савов.

Министарство трговине, туризма и телекомуникација подсећа да се подстицање развоја домаћег туризма спроводи кроз доделу ваучера за субвенционисано коришћење услуге смештаја у угоститељским објектима у трајању од најмање пет ноћења, изван општине, односно места пребивалишта корисника ваучера.

Максимални износ средстава који се по ваучеру може рефундирати угоститељу је 5.000 динара.

Листа угоститеља ће бити објављена најкасније до 30. децембра ове године, док је крајњи рок  за њихово коришћење 20. новембар 2017. године.

Извор: Врањске и Координационо тело