Архива вести
                   

ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ МЕДВЕЂЕ И ЛЕБАНА НА 17. САЈМУ ТУРИЗМА У НИШУ

28. април 2016.

Медвеђа, Лебане - Туристичке организације општина Медвеђа и Лебане представиле су се на 17. Међународном сајму туризма и активног одмора „Мерак нема цену“, који се одржава у нишкој хали Чаир. На штанду је представњена понуда  која укључује топле воде Сијаринске бање, Царичин град, планину Радан и туризам на селу, вина из Власотинца, манифестације града Лесковца итд.  Туристички потенцијали  општина Медвеђа и Лебане представљени су посетиоцима Сајма у форми пропагандног материјала.  

Посебна тема овогодишњег Сајма је гастрономија, па ће посетиоци и учесници Сајма имати прилику да дегустирају специјалитете нишке кухиње и најбоља вина нишког краја.  У оквиру пратећих програма, биће организована и 3. Конференција о авантуристчком туризму и активном одмору у природи, на којој ће се представити клубови и организације чије активности у области авантуристичког туирзма садрже визију и циљеве локалног економског развоја општина и градова из којих долазе.

Посетиоце Сајма очекују и бројне презентације бања, фестивала, туристичких дестинација Србије и региона, као и наградне игре које ће учесници сајма организовати на својим штандовима. Улаз за посетиоце је бесплатан. Организатор Сајма је Туристичка организација Ниша.

Извор: Инфо центар Југ и Координационо тело