Архива вести
                   

СРПСКИ И АЛБАНСКИ МАЛИШАНИ ИЗ ВРТИЋА ОТВАРАЈУ БУЈАНОВАЧКО КУЛТУРНО ЛЕТО

14. јули 2021.

БујановацБеоград -  На платоу испред Дома културе „Вук Караџић“, традиционалну манифестацију „Бујановачко културно лето“ отварају малишани из ПУ Наша радост.

Како наводе у Дому културе, садржај овогодишње манисфестације “намењеним је свим генерацијама, те ће и најмлађи и најстарији суграђани уживати”.

Све почиње 14. јула од 18 сати, када ће се својим програмом представити малишани албанских и српских група дечијег вртића „Наша радост“ , а већ 15.јула,  са почетком у 21час,публику очекује “право летње освежење” у виду концерта групе „Империја бенд“ и звезде Гранда, Филипа Јовановића.

Као новину у програму Културног лета, директор Дома културе Гранит Садриу истиче промоцију младих талената које позива да се јаве својим вештинама, својом игром, песмом и  глумом,те дају допринос култури и забави.

Ни ове године неће изостати шаховски турнир, а предвиђена је и ликовна радионица под насловом која окупља ствараоце са територије Бујановца и Прешева.

Бујановачко културно лето ће ове године трајати знатно дуже, него претходних година, а Бујановчанима ће својим садржајем свакако пружити добру забаву.

Извор:Бујановачке,Координационо тело