Архива вести
                   

Саопштење за медије - СПОРАЗУМ О СПОРТСКОЈ САРАДЊИ КК „БСК ЈУНИОР“ И КК „ЕЛИТА“

22. фебруар 2010.

БУЈАНОВАЦ – У уторак, 23. фебруара, у 14:30 часова, у Спортском центру „Младост“ у Бујановцу биће потписан Споразум о мултиетничкој и спортској сарадњи између Кошаркашких клубова „БСК Јуниор“ и „Елита“. Председник Координационог тела Владе Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, министар Милан Марковић, и председник општине Бујановац, Шаип Камбери, потписаће Споразум као његови гаранти.

Предмет Споразума је дугорочна спортска и пословна сарадња ова два клуба ради стварања одрживих услова за масовно бављење кошарком деце и омладине у оквиру КК „БСК Јуниор“ и КК „Елита“ и постизање врхунских резултата ових клубова, као и формирање заједничких екипа за такмичења, почевши од Летње лиге 2010. године. Споразум подразумева заједничке наступе, комбиновање и размену играча ова два клуба састављених од Срба, Албанаца и Рома.

Орган управљања и одлучивања о заједничким акцијама биће Извршни одбор састављен од четири члана. КК „БСК Јуниор“ заступаће Мирослав Ристић и Ненад Стајић, а КК „Елита“ Селами Селими и Вехид Вебију.

# # # #

За све додатне информације молимо Вас да контактирате Небојшу Андрића из Службе Координационог тела на 011/21 20 906 или 011/21 20 907 или на nebojsa.andric@kt.gov.rs.