Архива вести
                   

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ 24.11.2012. године

24. новембар 2012.

Школа српаког језика почиње са радом у суботу 24. новембра. Полазници школе наставу ће похађати у Дому културе у Бујановцу и Средњој техничкој школи у Прешеву.

Школа ће имати 310 полазника који ће бесплатно током седам месеци, два пута недељно, суботом и недељом,уз професоре српског језика, и по два асистента из албанске заједнице, унапредити знање и стећи сертификовасну диплому.

Кандидати који су полагали тест српског језика информације везано за организовање школе могу наћи на следећим локацијама:

У Бујановцу у канцеларији Службе Координационог тела, на огласној табли Општине Бујановац, у Дому културе у Одељењу Економског факултета ни Средњој школи Сазаи Сурои. У Прешеву у канцеларији Службе Координационог тела, на огласној табли Општине Прешево, у Средњој техничкој школи и Гиманзији Скендербег.

Полазници школе српског језика који имају додатна питања могу се обратити Милици Родић, путем телефона 063 105 07 13 или мејлом на адресу milica.rodic@kt.gov.rs или Рахиму Салихију на број 063 105 22 79 или мејлом на адресу rahim.salihi@kt.gov.rs.