Архива вести
                   

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ - 18.03.2014.

18. март 2014.

ДОБРА ВЕСТ ЗА ГРАЂАНЕ ПРЕШЕВА, БУЈАНОВЦА И МЕДВЕЂЕ

„Албанској националној мањини и Партији за демократско деловање, коју предводи Риза Халими, честитам на доброј и одговорној одлуци да изађу на изборе у оваком значајном броју и освоје два места у Републичком парламенту“, рекао је Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа.

Станковић је истако да је одлука да изађу на изборе била исправна, јер је то  прави пут да се побољша живот људи на овим просторима, као и да се кроз парламентарно деловање покаже намера албанске заједнице да учествује и да се интегрише у политички живот Србије.

„Драго ми је да су препознли намеру државе и определили се за такав правац, насупрот оних који очигледно нису показали политичку зрелост, у неку руку и одговорност, према становништву ове три општине, па чак и свом бирачком телу“, поручио је Станковић. Он је изјавио да нас очекује пуно посла који се мора завршити и да је дошао тренутак да се он приведе крају.

„Очекујем од будућих народних посланика да ће утицати на побољшање атмосфере која ће допринети решењу проблема  уз обострано разумевање, као и да ће се више залагати да се закони, које Скупштина буде доносила, поштују у овим општинама“, нагласио је Станковић. 

Извор: Координационо тело