Архива вести
                   

САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У НИШУ - ШАНСА ЗА ЕКОНОМИСТЕ, НЕГОВАТЕЉИЦЕ, ИНЖЕЊЕРЕ...

23. април 2015.

Они који траже посао могу доћи у уторак 28. априла на Нишко сајмиште на Сајам запошљавања и предати своју биографију представницима 20 послодаваца који ће понудити више од 200 радних места за различита занимања.

Из Националне службе за запошљавање (НСЗ) напомињу да је ове године понуда „изузетно разноврсна”, јер ће на Сајму учествовати велики број успешних компанија из Ниша и околине. Раднике ће тражити “Џонсон Електрик”, “Микелсен Електроник”, “Бенетон”, “Леони”, “Јумис”, “Ловопромет”, “ПЦБ Фактори”, “Монтобене”...

„На штандовима ових послодаваца ће се тражити и дипломирани машински и инжењери електротехнике, као и техничари ових струка, текстилни и туристички радници, медицинске сестре, неговатељице, дипломирани економисти, комерцијалисти, продавци, програмери и други“,  кажу у НСЗ.

Организатори додају да ће од 10 часова посетиоци моћи да остваре директан контакт са представницима фирми и компанија, у 11 часова је свечано отварање сајма, а у 11.30 часова ће бити одржана презентација политике запошљавања Националне службе за 2015. годину.

Нишко сајмиште налази се на Византијском булевару ББ, на простору бивше пијаце на Дуваништу.

Извор: Јужне вести и Координационо тело