Архива вести
                   

САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У ЛЕСКОВЦУ

14. април 2016.

Лесковац - Филијала Националне службе за запошљавање у Лесковцу организује сајам запошљавања, у четвртак, 14. априла 2016. године, у 11 часова, у холу Културног центра у Лесковцу, ул. Булевар ослобођења бр.101.

На првом овогодишњем сајаму запошљавања учешће је најавило 16 послодаваца из области текстилства, прехрамбене и прерађивачке индустрије, грађевинарства, угоститељства, трговине и осигурања. Они су исказали потребу за запошљавањем око 150 лица различитих профила занимања: шивачи, конфекционари, кројачи, тапетари, механичари текстилних машина, конобари, кувари, шанкери, агенти продаје осигурања и туристичких аранжмана, грађевински и радници за рад у производњи.

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају им своју радну биографију. На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапосленима бити пружена помоћ у писању радне биографије.

Извор: Инфо Центар Југ и Координационо тело