Архива вести
                   

„С ТАМАРОМ У АКЦИЈИ“НА ЈУГУ СРБИЈЕ

24. јун 2016.

Лесковац Други серијал емисија “С Тамаром у акцији”, у којем се реновирају домови угрожених породица, а који ће се на РТС- у емитовати од јесени, реализоваће се у четири округа на југу Србије: Јабланичком, Пчињском, Нишавском и Топличком.  Тим поводом јуче је у кабинету градоначелника Лесковца одржан разговор са ауторима поменутог ТВ серијала.

Састанку су, поред градоначелника Лесковца Горана Цветановића, присуствовали и председници свих општина са подручја Јабланичког округа, као и начелник Јабланичког управног округа Божидар Стојиљковић и представници Центра за социјални рад.

У обавештењу на званичној фејсбук страници серијала „С Тамаром у акцији„ стоји позив да се пријаве породице са овог подручја које живе у тешким условима и којима је неопходно реновирање дома. Правила пријављивања су: породица мора имати кућу/стан у власништву; некретнина треба да буде до 80м2 величине; послати кратак текстуални опис породице и фотографије куће/стана - ентеријер и екстеријер; обавезно оставити и контакт телефон. Пријављивање траје до 1.јула.  Планирано је да реновиране домове и боље услове за живот добије 16 породица.

Сви грађани који познају или имају податке о социјално угроженим породицама могу да се обрате екипи серијала путем мејла или сајта www.stamaromuakciji.rs.

Извор: Инфо центар Југ и Координационо тело