Архива вести
                   

РТВ БУЈАНОВАЦ ДОБИЛА НОВОГ ВЕЋИНСКОГ ВЛАСНИКА

18. мај 2017.

Бујановац - Већински власник Радио-телевизије Врање, Зоран Величковић добио је РТВ Бујановац за један динар од једног деоничара, али како је казао са свим дуговима које та медијска кућа има. Дуговања су прилично велика, нагомилавана годинама али Величковић не жели да се ова медијска кућа угаси јер како је рекао, локално становништво има свако право на објективно и правовремено информисање. Његов удео у власништву РТВ Бујановац износи 50,01 одсто.

„Тренутно процењујемо ситуацију, капацитете и могућности опреме и запосолених који су остали након приватизације.  Они остају да раде и према плану телевизија ће почети да прозводи програм средином јуна -  почетком јула месеца. За сада ће фокус бити производња програма на албанском језику, а временом ћемо изменити програмску шему и прилагодити је свом локалном становништву“ истакао је Величковић.

Према његовим речима, рано је и незахвално говорити о неким конкретним плановима.

„ Упркос томе, циљ ми је да докажем да РТВ Бујановац може да опстане и да лоши својиснки односи могу да се превазиђу уколико постоји воља и упорност менаџмента и запослених. Мислим да тако можемо да наставимо да правимо квалитетан програм“, истакао је Величковић.

Извор: Координационо тело