Архива вести
                   

РТС ЗА „НАШУ РАДОСТ“ ДОНИРАО ТЕЛЕВИЗОРЕ

25. фебруар 2016.

Део победничког тима, који је у име југа централне Србије у Новогодишњем програму, Радио телевизије Србије, освојио награде за становнике тих општина стигао до села у општини Бујановац, где је обрадовао најмлађе.

Нагаде су у име грађана освојили глумци, певачи и РТС-ова лица пореклом из општина. Овом приликом два телевизора уручена су предшколској установи „Наша радост“ у Летовици.

Поклону су се обрадовала деце и запослени у предшколској установи.  Едон Шабани се у име деце захвалио на поклону и рекао да ће сада моћи да гледају цртане филмове и да уживају.

„Захваљујем се РТС-у на овом поклону, који смо добили. Много смо се радовали и деца и ја и служиће нам у даљем раду“, рекла је  Антигона Ахмети, васпитачица.

Екипа забавног програма током два месеца акције доделе хуманитарних награда са компанијом "Vox", посетила је вртиће, школе и здравствене установе на југу централне Србије.

„С обзиром на то да се налазимо у крају одакле сам ја, рођен сам у Жбевцу, недалеко одавде, пријатно се осећам и узбуђен сам што сам ја један од учесника тог програма и један од оних што дарују ове телевизоре испред Јавног сервиса Србије, рекао је Чеда Марковић, певач.

Извор : РТС И Координцаионо тело