Архива вести
                   

РЕГИОНАЛНА ОМЛАДИНСКА КОНФЕРЕНЦИЈА

15. новембар 2019.

Регионална омладинска конференција „Young People in the Western Balkans and Turkey: WE NEED MORE” ће се одржати у уторак, 19. новембра 2019. године, у Комбанк дворани (Дечанска 14, Београд), са почетком у 10 часова.

Регионалну конференцију организује Фондација Ана и Владе Дивац уз партнерску подршку Министартсва омладине и спорта Републике Србије, Фондације Темпус и Кровне организације младих Србије (КОМС), а која је подржана од стране Европске Комисије.

Циљ конференције је да покрене младе да се информишу о могућностима учешћа у јавном животу, подстакне их да се укључе, али и мотивише доносиоце одлука да отворе простор за учешће младих људи у процесу доношења одлука.

Програм конференције је доступан на https://rc.gradjanske.org/wp-content/uploads/2019/11/YBH4WBT_Program-regionalne-konferencije20355.pdf  . Радни језик конференције је енглески.

Своје учешће на конференцији треба да потврдите  на https://www.emailmeform.com/builder/form/2K7E68WL7OlDP најкасније до петка, 15. новембра 2019. године.

Учесницима који долазе ван Београда ће бити обезбеђена рефундација путних трошкова у износу цене повратне аутобуске карте.

За све додатне информације пошаљите и-мејл на miljana.kercu@divac.com.

Извор: Фондација Ана и Владе Дивац и Координационо тело