Архива вести
                   

ПРИВРЕДНА КОМОРА УРУЧИЛА ПРИЗНАЊА ПРИВРЕДНИЦИМА И ИНСТИТУЦИЈАМА ЗА САРАДЊУ ЗА ВРЕМЕ ПАНДЕМИЈЕ COVID-19

2. јун 2020.

Лесковац - Привредна комора Србије-Регионална привредна комора (РПК – РПК) Јабланичког и Пчињског управног округа је током ванредног стања имала изузетну сарадњу са привредним субјектима, јединицама локалне самоуправе, као и полицијским управама са подручја Јабланичког и Пчињског округа.

Као знак захвалности за ангажовање током ванредног стања и пандемије изазване вирусом COVID-19, ПКС-РПК Лесковац је уручила признања привредним субјектима и институцијама.

Осим привредним субјектима и институцијама, признања су уручена и представницима Граничне полиције - полицијској станици Прешево.

Слађан Дисић, председник Парламента привредника Регионалне привредне коморе,  је рекао да се још једном показало да несреће зближавају људе.

 „Не памтим да смо икада имали такву сарадњу и координацију између привредника, РПК Лесковац и институција. Полиција је била једна од кључних фактора безбедности, али и протока робе и људи. То је заиста била сарадња која ће се у каснијим периодима узимати за пример,“ казао је Дисић.

Извор: ОК Радио и Координационо тело