Архива вести
                   

ПРИПРЕМНА НАСТАВА ЗА ПРАВОСУДНИ ИСПИТ И У НИШУ

18. септембар 2020.

Ниш - Припремна настава за правосудни испит, која се 30 година одржавала искључиво у Београду,  ће ове јесени први пут бити одржана у Нишу за све правнике са југоистока Србије који намеравају да положе овај сложени и тежак испит.

Настава, коју органузује ЈП „Службени гласник“ из Београда, ће бити одржана у периоду од 2. октобра до 2. новембра, а предавачи ће бити јавни тужиоци и судије Апелационог суда, адвокати и сарадници „Службеног гласника“. Настава ће се одржавати по програму који се примењује у Београду.

„Идеја је била да сви они који немају финансијске и друге могућности за одлазак и боравак у Београду, исту едукуцију добију у Нишу, који је стотине километара ближи од Београда“, казала је Виолета Стаменковић из Ниша, дипломирани правник и заступник „Службеног гласника“, која је сама дошла на ову идеју и организовала предавање.

Представници „Службеног гласника“ ће  свим полазницима дати 50 посто попуста на литературу и уџбенике, који ће у тих месец дана добити и бесплатан интерент, као и приступ свим законима и законској регулативи Републике Србије.

„Полазници истовремено постају и чланови „Клуба Службеног гласника“, па ће убудуће на сва издања тог издавача имати попуст од 25 посто“, додала је Стаменковић.

Настава ће се одржавати у Регионалном центру за професионални развој, Париске комуне бб, поред зграде општине Медијана.

Све додатне информације могу да се добију на сајту „Службеног гласника“, а контакт телефон Виолете Стаменковић је: 0633445800.

Извор: Југмедиа и Координационо тело