Архива вести
                   

ПРИЈАВИ СЕ ЗА МАСТЕР И ДОКТОРСКЕ СТУДИЈЕ НА ЦЕУ

24. децембар 2018.

Централноевропски универзитет (ЦЕУ) у Будимпешти расписао је конкурс за упис на мастер и докторске студије са стипендијом за школску 2019/2020. годину. Рок за пријаву је 31. јануар 2019. године. Добра вест је да највећи број примљених студената добије неку врсту стипендије, а проценат студената који су у претходној школској години добили неки вид финансијске подршке је преко 85%.

Уколико сте заинтересовани за студије на ЦЕУ, попуните упитник на http://sits.ceu.edu/urd/sits.urd/run/siw_ipp_lgn.login?process=siw_ipp_enq&code1=PROS&code2=&code4=IPR_UDF1=LAC-SER;IPR_UDF2=LAC.  Да бисте конкурисали за неки од ЦЕУ програма, потребно је доставити:

1. Уверење о претходно завршеним основним студијама тј. мастер студијама, уколико конкуришете за неки од програма на докторским студијама.

2. Доказ о положеном тесту енглеског;

3. Попуњену онлајн пријаву;

4. Два писма препоруке;

5. Биографију и додатна документа у зависности од тога за који департман конкуришете.

Документацију треба послати најкасније до 31. јануара 2019. године. Више о овој теми можете пронаћи на  https://www.ceu.edu/node/13737.  За одређене ЦЕУ мастер програме није обезбеђена финансијска помоћ, као што су мастер програм глобалних економских односа, пословне аналитике, мастер програм у финансијама и мастер програм за управљање технологијама и иновацијама.

За више информација у вези са доступним програмима и департманима можете погледати на  https://www.ceu.edu/academics/schools-departments

Уколико желите да сазнате више о процесу пријаве, доступним програмима и стипендијама, дођите у Београдску отворену школу (Масарикова 5/16) на индивидуалне консултације, које је потребно заказати слањем поруке на имејл адресу akademsko.savetovanje@bos.rs  или позивом на број 011 30 61 577.

Извор: Портал Млади и Координационо тело