Архива вести
                   

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЕДУКАТИВНОМ ПРОГРАМУ У МОЛДАВИЈИ

5. јун 2019.

Организација “Magic in Current World” и “MUSS Srbija” позивају младе од 18 до 30 година да се пријаве за учешће у едукативном пројекту “ARTiculacion”, који подржава програм Ерасмус+ Европске уније.

Пројекат ће бити одржан у Молдавији од 21. јуна до 2. јула, а окупиће 27 младих из Чешке, Србије и Молдавије, у оквиру едукативног програма о лажним вестима, журнализму, продукцији видео репортажа и уметничком језику, најавили су организатори.

Организатори покривају путне трошкове у износу до 275 евра, те обезбеђују храну, смештај и материјал за рад.

Позив је упућен младим активистима из свих области који су заинтересовани за тему пројекта.

Заинтересовани би требало да пошаљу радну биографију и кратко мотивационо писмо (зашто би њихово учешће било адекватно  и шта желе да сазнају и доживе, осим размене искустава са младима из других земаља).

Програм подразумева едукацију уз примену уметности, а осим тимских активности, обухвата и рад на терену, посету телевизији и локалној акцији културног лета, као и социјалне иницијативе Hachaton у организацији Куће за медијску едукацију.

Конкурс је отворен до попуне места, а пријаве треба послати на адресу magicincurrentworld@gmail.com најкасније до 15. јуна.

Извор: SEEcult.org и Координационо тело