Архива вести
                   

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - ДВЕ ГОДИНЕ РАДА РЕКОНСТРУИСАНОГ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА

25. март 2011.

Седница Председништва Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа којом се обележава две године од потписивања Споразума о принципима реконструкције Координационог тела биће одржана у понедељак, 28.03.2011.г. у 12 сати (Палата Србија, IV спрат, сала 470). Након потписивања споразума, после више од две године, поново су се у рад Координационог тела укључили и представници албанске заједнице.

Поред председника, министра Милана Марковића, у раду председништва Координационог тела учествоваће и министар унутрашњих послова Ивица Дачић, шеф мисије ОЕБС у Србији Димитриос Кипреос, амбасадорка САД Мери Брус Ворлик, амбасадор Велике Британије Мајкл Девенпорт и шеф делегације ЕУ у Србији Венсан Дежер. На седницу су позвани и министар економије и регионалног развоја Небојша Ћирић и министар просвете и науке Жарко Обрадовић. На седници ће бити представљени резултати и планови у областима образовања, економије и унутрашњих послова.

Новинарским екипама биће омогућено снимање почетка седнице председништва. Након завршетка седнице у 14 часова учесници ће давати изјаве за медије.

За више инфромација обратите се Небојши Андрићу. Тел. 066 389 264 и nebojsa.andric@kt.gov.rs